jewelisheaven

Established Members
  • Content Count

    10,433
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jewelisheaven

  1. Yeah, there wasn't too long ago a request for conditional replace, similar to find-by-key/value except as another key/value as the primary condition. If you want to do things that way I'd recommend starting small, by label then. So you filter one label at a time, or just do each individually right now if the scripts previously in the thread don't help.
  2. Did you read the first post? If you only want to change specific paths, you can use Find/Replace-by-value if not, you can use Find/Replace All
  3. So the spurts of Vista crashes was a regression? Is it Vista-based or Vista-specific. . . All the people running Win7, do we tell them to update?
  4. 1st, that's part of the cookie isn't it? 2nd, Ultima mentioned it in toppost. You did read the top post didn't you? ;P
  5. Thank you for keeping up the good work guys
  6. I wouldn't call sparse files BROKEN, however when files have > 65534 chunks of sparse data, the OS was breaking. This is of course very unlikely in small files, but when you get into the multi-gigabyte files it becomes more of an issue. So, to note, files are only made sparse on creation. So, turn it ON make new files.
  7. What pre-allocate? diskio.sparse_files is default OFF these days. It was to avoid Vista issues. However given the new ntfs.sys has the fix By Windows 7, it should be enabled TRUE by default.
  8. The not re-checking is apparently a regression between this latest and the previous 15358.
  9. Forgive me, but I just noticed this because someone bumped it, but according to http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=52014 THIS is "our" guide *now*. Maybe IT will be adopted by 1.9 stable. Edit: Fail-fu is at 1000 today, for manual URLs.
  10. You still haven't mentioned HOW YOU ARE GAUGING these numbers.
  11. Guess MY result is the anomaly :/
  12. I set 1.9 or 1.8.3 for that matter to 10, which is UTP only yes. I set 1.8.2 to 0 (no UTP), Banned. I set 1.8.2 to 2 or 3, connection successful. This is not a problem when set to 5 or any other combination allowing TCP.
  13. Explain why I couldn't connect then. Banned is pretty much self explanatory ??
  14. ... IF @ 0 uT is still accepting UTP connections, that is a bug http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?pid=393902#p393902 (I could not reproduce) Testing multiple connection attempts on LAN peers, I didn't see this multiple connection behavior :/ sorry. Edit: seems they did backport disabling TCP and make bt.transp_disposition=0 work correctly, as http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?pid=399544#p399544 says that 1.8.2 still accepts incoming. Fortunately, I don't see that. :/
  15. Not sure whether you're talking about packets or connection attempts as you use both in your report. As far as configuring UTP, that's what bt.transp_disposition is for.
  16. You, are a sexy sexy coder!
  17. If you don't see autoload there in the preferences clear enough, maybe http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=57772 can help. I put in some pictures for others who needed to restore torrents, using the autoload folder. If the script is misbehaving, do some searching, see if anyone else uses it, if not create a new troubleshooting thread. Your problem appears to be completely unrelated to the beta
  18. Turn on Auto-Load. Unless the IRC bot mimics key presses.
  19. Yeah that's correct. So you're not using autoload, your script gets it, and you manually click drag or Ctrl-O the torrents in? Does D: exist? If you click the (...) Browse button next to DOWNLOAD, does explorer show the correct folder?
  20. Ctrl-P > Directories & UI Settings.. do you have either of the options to "show a dialog" enabled. You have the "put new downloads in..." checked?
  21. Confirming ICLeoLion's report. About the performance. net.calc_overhead, ... massive CPU overhead. picture FTR: net.calc_overhead is the only difference. I'm running bt.transp_disposition = 15 With a set limit of 9, calc_overhead = ON it averages 8.6-8.8, OFF it averages 9.4-9.6. I am only downloading sustained ~ 300 KiB/sec though.
  22. It may be still broken in places. But in no case is it botched..or marred as bad as the original 0.9.1.0, that was so botched it was pulled. Feedback into 0.9.1.1 was swift saying things weren't fixed. There are less reports of that for 0.9.1.2
  23. On each scroll to the top of the page that happens, or does more data get removed each time? Are you using any browser extensions? Which theme is that, Cobalt? It seems odd that the #INBOX div's are the only things affected. I presume nothing happens in the forum footer?
  24. You have a point there Switeck, but it still seems odd to me. I max 10Mbit down and my upload goes to shit, but I still only see the expected 8-12% overhead, i.e. i add in 12% of 10Mbit to my 5-8 KiBps upload and get the values in bytes sent/interval in the Networking tab of Task Manager. Must re-test with linux ISOs over LAN again :/
  25. What are your connection specs.