mupple

Established Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mupple

  • Rank
    Member
  1. Well' date=' because it is only alpha... [/quote']
  2. 3.3 alpha (build 27184) 1. Blank page in browser on "Send Beta Feedback". 2. Again 'Last Piece Hashfails'
  3. 'Detailed Info' shows torrent details of a different torrent. This is old bug for utorrent 3.x or maybe even older.
  4. It happened once. 2GB of wasted disk space is not a joke ut part file wasn't created. But ut had written whole files. Only few hours later It made a part file for another pieces. try this Pref.->General->preallocate files - checked (after restart ut) also post your disk cache settings 'Preferences->General->Pre-allocate all files' was already checked. Disk Cache settings screenshot: http://img197.imageshack.us/img197/6789/diskcache.jpg
  5. Did you try also with Pref.->General->preallocate files - unchecked ? It happened once. 2GB of wasted disk space is not a joke ut part file wasn't created. But ut had written whole files. Only few hours later It made a part file for another pieces.
  6. 3.1.2 stable (build 26710) 1GB file was set to "Skip". But it has 1MB done and is totally written to disk (1GB). Another ~1GB file to skip has 512kb done and occupies ~1GB on disk (totally written). One of the "greatest" bugs for ut
  7. 3.1.2 RC1 (build 26702) "Help->uTorrent Help" and "F1" are not working (no action).
  8. My previous post: "3.1.1 beta (build 26674) "Help->Send Beta Feedback" is not working (no action). In Preferences "Apply" isn't activating when changing settings. ut crashes when adding torrent with label." Nothing changed for build 26696. P.S. "In Preferences "Apply" isn't..." was noticed in "Preferences->Advanced". Not-a-bug
  9. "Show current speed in the title bar" works fine.
  10. 3.1 RC5 (build 26545) Status bar shows "0.0 kB/s" for DL and UL and 'few kB' for traffic :/ Speed is Okay. P.S. Detailed Info Pane frozen for all torrents. Status bar refreshed accidentally and stayed frozen.
  11. What was that speed' date=' again?... 'zero'K?[/quote'] Not 'zero'K DL: 1Mbyte UP: ~500kb (few torrents seeding) Previous betas had 1Mb UL (much more torrents seeding) So, speed is 'Okay'
  12. Same here. What OS/Speed ? Try to set Perf.->advanced->diskio.smart_sparse_hash = false . Till they'll fix it ... Win7HP/OK Done
  13. 3.1 RC4 (build 26536) Everlasting hashfails...
  14. Why not Is it bug? (3.1 build 26462)
  15. "Last Piece Hashfail" is going to become a serious bug?