jakeman95

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jakeman95

  • Rank
    Newbie
  1. jakeman95

    µTorrent WebUI

    I'm not sure how much of the error you need; here's the actual error portions of it. I see this after logging in. The interface never displays: TEXT : "{\"build\":25130,\"label\": [\u000a]\u000a,\"torrents\": [\u000a]\u000a,\"torrentc\": \"808101450\"\u000a,\"rssfeeds\": [\u000a[1,true,false,false,false,0,\"Anime Cluster|http://blog.anime-unleashed.com/wordpress/?feed=rss2\",1050919730,[\u000a[\"Nanoha Movie \u0013\",\"Nanoha Movie \u0013 1080p\",\"http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=177378\",14,0,1292396814,0,0,1,0,true,true],\u000a[\"Angel Beats! 11-12\",\"Angel Beats! 11-12\",\"http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=179820\",0,0,1292301825,0,0,1,0,true,true],\u000a[\"B Gata H Kei 7-8\",\"B Gata H Kei 7-8\",\"http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=176422\",0,0,1290922419,0,0,1,0,true,true],\u000a[\"Bund \u0013 11\",\"Bund \u0013 11\",\"http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=175123\",0,0,1290345966,0,0,1,0,true,true],\u000a[\"Bund \u0013 08-10\",\"Bund \u0013 08-10\",\"http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=174244\",0,0,1290345935,0,0,1,0,true,true],\u000a[\"Bund \u0013 07\",\"Bund \u0013 07\",\"http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=173749\",0,0,1290345906,0,0,1,0,true,true],\u000a[\"Angel Beats 9-10\",\"Angel Beats 9-10\",\"http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=172004\",0,0,1289345824,0,0,1,0,true,true],\u000a[\"Bund 5-6\",\"Bund 5-6\",\"http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=171064\",0,0,1289345545,0,0,1,0,true,true],\u000a[\"Kaichou Wa Maid Sama \u0013 Last Ep\",\"Kaichou Wa Maid Sama \u0013 Last Ep\",\"http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=160674\",0,0,1285446421,0,0,1,0,true,true],\u000a[\"High School of the Dead \u0013 12\",\"High School of the Dead \u0013 12\",\"http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=159652\",0,0,1284998538,0,0,1,0,true,true]]]]\u000a,\"rssfilters\": [\u000a[1,1,\"Anime Cluster\",\"*\",\"\",\"\",1,-1,\"\",0,1292397196,0,0,\"\",false,false]]\u000a,\"messages\": [\u000a]\u000a}\u000a" MESSAGE : JSON.parse: bad control character in string literal FILENAME : http://******:7070/gui/mootools.js LINENUMBER : 1 However, I think I may have narrowed it down. It looks to be related to specific characters in one of my RSS feeds that I use to auto download items. In the error message the symbols are replaced with "\u0013" and are shown as boxes in the actual Utorrent interface. On the RSS they are displayed as long dashes. Once I removed the RSS feed it displays properly. As far as clearing my browsers cache I have the issue on a newly installed Win 7 with FF4 as well as all of my other computers. As for the one that's just displaying "loading..." I found that I hadn't upgraded to .382 and was still on .381. It is now displaying the same error message as above but with different torrents items.
  2. jakeman95

    µTorrent WebUI

    I think part of the loading issue would be in Firefox 4. I can load several utorrent installs fine in internet explorer; however, in firefox 4 they do not load properly but load properly in FF3. In fact I have 3 different utorrent installs on 3 different servers and they all react differently. One loads entirely properly in FF4, one hangs at loading, and one flat at reports an error has occurred. They're all running the latest build of utorrent 2.2.1 and webUI v.382 so I'm not entirely sure whats different between them. If you can provide me with what information you'd need from them to be able to further troubleshoot this I'd be glad to provide it.