Search the Community

Showing results for tags 'help'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • uTorrent (for Windows)
    • Announcements
    • General
    • Feature Requests
    • Troubleshooting
    • Speed Problems
    • Bug Reports
    • User Interface Design
    • Skins
    • Chat
  • uTorrent Pro
    • Pro Feedback
    • µTorrent Pro Support
  • Developers
    • Web API
    • Protocol Design Discussion
  • uTorrent Mac
    • Announcements (Mac)
    • General (Mac)
    • Feature Requests (Mac)
    • Troubleshooting (Mac)
    • User Interface Design (Mac)
  • uTorrent Linux
    • Announcements (Linux)
    • General (Linux)
    • Troubleshooting (Linux)
  • uTorrent Mobile
    • µTorrent Android
    • µTorrent Remote Apps
    • µTorrent Remote Web
  • Non-English uTorrent
    • Non-English Discussion
    • Translations

Found 2 results

  1. can't return to "home" screen

    I accidentally pressed the play button and now i can't return to the main interface, can't get anything but the play screen which is not working.
  2. New to all of this stuff and I am trying to download something off TBP. I click on the magnet to get this torrent, then it opens up uTorrent. The contents do not show up and then if I click ok, it will stay at 0%. I have pictures to help show what I am trying to explain. First picture is the game I am getting, and you can see the bottom left is the magnet part that I clicked. The second picture shows the screen I get with 0 contents, and that loading circle does not go away. The third picture is once I hit okay, and it just does not download. Any help would be appreciated, thanks! n