Search the Community

Showing results for tags 'speed drop'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • uTorrent (for Windows)
    • Announcements
    • General
    • Speed Problems
    • Wallet, Speed, BTT
    • Troubleshooting
    • Bug Reports
    • User Interface Design
    • Feature Requests
    • Skins
    • Chat
  • uTorrent Pro
    • Pro Feedback
    • µTorrent Pro Support
  • uTorrent Web
    • uTorrent Web for Mac
    • uTorrent Web for Windows
  • uTorrent Mac
    • Announcements (Mac)
    • General (Mac)
    • Feature Requests (Mac)
    • Troubleshooting (Mac)
    • User Interface Design (Mac)
  • uTorrent Linux
    • Announcements (Linux)
    • General (Linux)
    • Troubleshooting (Linux)
  • uTorrent Mobile
    • µTorrent Android
    • µTorrent Remote Web
  • Developers
    • Web API
    • Protocol Design Discussion
  • Non-English uTorrent
    • Non-English Discussion
    • Translations

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello. I am using MacOS, version 11.5.2 (20G95). I have installed uTorrent Web, version 1.2.3.3777 and having issues with it. For sometime (few months) after installing it for the first time, everything worked fine. I added magnetic links, they downloaded fine with best possible speed. Then one day I suddenly ran out of disk space, and everything went bad after that. I cleared the disk space, but torrents wouldn't resume. I restarted the uTorrent Web, but the torrents went into Queued state, and no matter how many times I clicked resume, or force download, they wouldn't resume. I checked logs, and found the below error message: This error wouldn't come continuously in the logs, but would come from time to time. So I uninstalled uTorrent Web, deleted all the files, partially downloaded torrents too, and re-installed the application. Same version number as mentioned at the starting of this post. After re-installing, things became fine, torrents started to download with top possible speed. Then suddenly, after few days, the speed died for no reason I checked bandwidth usage as the speed was dying, there were no transfer happening. And the speed reduced to few bytes per second. Note that there is no limit of bandwidth in the settings. Also I was able to download large files (greater than 5 Gb) with top speed, so bandwidth is not an issue. Waited for a couple of days for the speed to pick up again, it didn't. Tried to quit the app, it would hang, so I had to kill Force Kill it. Started the application again. For few seconds after starting I would get top speed, then again the speed would die. Logs didn't have any other error than the one mentioned above. Again tried to quit the application, it would hang, so again Force Killed it. On starting again, again I would get top speed for few seconds and then it would again die. What do I check here? How do I solve this problem? Note that I don't have bandwidth or speed issues. I downloaded a CentOS iso file and got speed greater than 27MBPS (megabyte per second) continuously till the file was downloaded.