Search the Community

Showing results for tags 'windows10'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • uTorrent (for Windows)
    • Announcements
    • General
    • Feature Requests
    • Troubleshooting
    • Speed Problems
    • Bug Reports
    • User Interface Design
    • Skins
    • Chat
  • uTorrent Pro
    • Pro Feedback
    • µTorrent Pro Support
  • uTorrent Web
    • uTorrent Web for Mac
    • uTorrent Web for Windows
  • uTorrent Mac
    • Announcements (Mac)
    • General (Mac)
    • Feature Requests (Mac)
    • Troubleshooting (Mac)
    • User Interface Design (Mac)
  • uTorrent Linux
    • Announcements (Linux)
    • General (Linux)
    • Troubleshooting (Linux)
  • uTorrent Mobile
    • µTorrent Android
    • µTorrent Remote Web
  • Developers
    • Web API
    • Protocol Design Discussion
  • Non-English uTorrent
    • Non-English Discussion
    • Translations

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. So, I use uTorrent client for YEARS without any problem. My current OS is WIndows 10. At Dec'31 my computer blew and I had to buy a new MoBo, CPU and memory (it was an Intel i5 3rd gen and I upgraded it to an Intel i5 10th gen). Long story short the parts arrived today, so I then assembled the whole stuff and hooked the SSD and the HDDs to it. Apart everything else that seems to be working fine (so far) my uTorrent stopped to work. Now when I try to open a torrent file it just does nothing (my list of torrents remain empty). The weird part is that if try to reopen the same torrent again it says that it is already there and ask me if I want to add trackers (but in fact there is nothing in the torrent list). I attached an image... Any idea of what may be this?