Jump to content

It says it downloads bu it doesn't!!! :o(


spaceboy2095

Recommended Posts

Well it happens since I've upgraded to the 1.6 Torrent version. in the torrent bar on my desk, it is written that it is downloading but when I go to the torrent window it is not? I never had that problem before! Could you help me?

Is it a problem from my internet connection? From the upgrade? Or from something else?

Help me pleas I'm desperate (but not a housewife...lol)

Link to comment
Share on other sites

Yeah, same thing here.

The triangle icon constantly changes from yellow to red, sometime it goes green, but only for a short period of time.

But it's mostly stuck at yellow.

1.5 was working just fine. I tested the ports, and they showed up OK.

No firewall or anything. (router forwarded correctly.)

Link to comment
Share on other sites

My problem is even more weird for on the bar icon on the bottom of my screen for Torrent it sometimes says 1.5 K for downloads and 0.8 for uploads but on my torrent screen there nothing whatsoever downloading or uploading (I got no current files to be uploaded anyway...)

I think I'm gonna downgrade to the 1.5 version...

Link to comment
Share on other sites

Argh, I'm starting to wonder if it's a Microsoft plot to destroy file-sharing.

...or a widespread super-virus. :(

Do you have a router or firewall to protect your computer from the internet?

If not, you're probably running something you'll wish you weren't by now.

µTorrent just needs 1 "hole" in a router and firewall to get through unhindered. That same hole cannot be used by viruses and trojans unless they're already on your computer escaping out.

Have you tried Speed Guide (CTRL+G) with both DHT and UPnP in µTorrent disabled?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...