TylerW

3.5.x Beta

Recommended Posts

@devs: new text " Peers • *" fails to translate --> problem with the • sign.

BTW, the exe indicates as beta, the changelog as stable?

Edited by schnurlos
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

another bug in 45710: when doing a "reset history" in options | prefs | transfer cap page, the port forward [via UPnP] in the router goes away, thus all incoming stops. Doing it a second time seems to bring it back tho. interesting...

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, javacatpaul said:

another bug in 45710: when doing a "reset history" in options | prefs | transfer cap page, the port forward [via UPnP] in the router goes away, thus all incoming stops. Doing it a second time seems to bring it back tho. interesting...

Is this a new thing, started in the last beta, or you've only just noticed it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

3.5.5_45714 magnet:
magnet:?xt=urn:btih:03B4629E157050518E70C3C5DA33E0DF6CADBCB2
File size: 1.84 MB (1,937,128 bytes) / MD5: B624262A9B812DA6A08463698E294307
Digitally Signed: BitTorrent Inc. 17 July 2020 03:44:22
No changelog at time of posting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

new bug in 45714:  when double clicking a completed torrent [to open its folder] it now opens My Documents intead of the torrent's folder.  new in 45714 I think.  FYI, the torrent's properties lists the dir path correctly, and it is filled properly with the files, nothing was actually saved into My Docs.



FYI, this particular torrent only had SOME of its files selected for download.  As a test, I choose all files and set them to priority=normal -- and IT WORKED properly when ALL files were done dl'ing.  So, maybe not new in 45714, maybe an esoteric case, tho I havn't seen it before and I do often only DL selected files in a package...


Later...

attempts to duplicate this with different torrent failed, it worked just fine...hum...

btw, search drop-down menu positioning bug is fixed. also could not duplicate "reset history" clears UPnP port forward issue, thats seems to work fine now too; my guess it may be a race condition wth my router's UPnP cmd stack.

Later Still...

OK here's a test case that does fail consistently:

use ctl-O and this hash A885CF05B3729D6B7431E3B456329FDF84ECE691

click Select None button and then check just the first file, track 3 then click OK

Let it finish dl'ing track 3 and it'll notify that the torrent is done

double click the torrent line [or rt-click Open Containing Folder] and it'll open My Docs insted of the true destination folder. THERE!

So, wierd huh...

Edited by javacatpaul

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think it fails when the download path have NOT  been created yet (first few second of each file, when it is in cache).

Just check if the folder really exists on disk.

Share this post


Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, rafi said:

I think it fails when the download path have NOT  been created yet (first few second of each file, when it is in cache).

Just check if the folder really exists on disk.

yeah, the folder does exist.  rt click on the FILE'S LINE [in file tab] and choose open destination and it works right, but right click on the TORRENT LINE [in main pane] and it open's my docs... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3.5.5_45724 magnet:
magnet:?xt=urn:btih:123171E2B31249C6664E00ACB53CB58D013C3AAF
File size: 1.99 MB (2,091,760 bytes) / MD5: BCE2D1BDD4934347FA2AD32BF7E065FC
Digitally Signed: BitTorrent Inc. 21 July 2020 02:22:02
No changelog at time of posting.

3.5.5_45730 (Beta) magnet:
magnet:?xt=urn:btih:CD9CF67622F4B62D82A60ADF3196E55609FE47C6
File size: 1.84 MB (1,937,640 bytes) / MD5: E2B5B87799B8ABD20F0D72AE1FAAE03B
Digitally Signed: BitTorrent Inc. 23 July 2020 18:47:19
No changelog at time of posting.

Edited by mike20021969

Share this post


Link to post
Share on other sites

@mike, you magnet link is another version, not the 45730. The one in your signature is correct.

Edited by schnurlos
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

What happen with 3.5.5_45724 Stable ?

Digital sig....22/07/2020

Edited by ex58

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nothing happened to it... BTW, it is ~5MB in size...

Edited by rafi

Share this post


Link to post
Share on other sites

3.5.5_45752 magnet:
magnet:?xt=urn:btih:37D76777DAE37BC23BD66B088CBDEDECC82B4097
File size: 1.84 MB (1,937,128 bytes) / MD5: 3CA68E336E50CE110D6EE1BCE294B6B0
Digitally Signed: BitTorrent Inc. 24 July 2020 21:27:21
No changelog at time of posting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3.5.5_45768 magnet:
magnet:?xt=urn:btih:BE50B20E2CDE728FD5FA69D09209467FF2775457
File size: 2.03 MB (2,131,184 bytes) / MD5: DECC9424BB0F4ED20910D88652C08929
Digitally Signed: BitTorrent Inc. 31 July 2020 22:17:34
No changelog at time of posting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't be 100% certain, but following install of 45768 Windows 10 immediately kicked up a fuss about wacapew.c ml having been installed. Unwanted or malicious software. Only way around this was to uninstall uTorrent (lending credence to it having been included in the build).

Share this post


Link to post
Share on other sites

>Windows 10 immediately kicked up a fuss about wacapew.c

Which a/v software detected this? I have tried Windows defender custom scan - with no detections.

Edited by rafi

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, rafi said:

>Windows 10 immediately kicked up a fuss about wacapew.c

Which a/v software detected this? I have tried Windows defender custom scan - with no detections.

Bare naked Windows 10, Build 19041.388 with the feature experience pack 120.2202.130.0. (Fully patched and up to date - trialing for a work deployment.)

Notifications popped up as soon as I had installed from the magnet in mike's post above, and stopped as soon as I uninstalled.

 

Edited by gjm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here is my suggestion for you: do not "install" uTorrent, just copy and replace your existing exe with the new one. No need to go through any "installation" process.

As I said, try the custom defender scan on uTorrent folder, and see if it picks up anything. It didn't for me.

Edited by rafi
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.