• Announcements

    • Bommuraj Paramaraj

      Important Security Advisory   06/07/2016

      On June 6th, 2016, BitTorrent was made aware of a security issue involving the vendor which powers our forums.
      The vulnerability appears to have been through one of the vendor’s other clients, however it allowed attackers to access some information on other accounts. As a result, attackers were able to download a list of our forum users. We are investigating further to learn if any other information was accessed.Our vendor has made backend changes so that the hashes in the file do not appear to be a usable attack vector. As a precaution, we are advising our users to change their passwords. While the passwords may not be used as a vector on the forums, those hashed passwords should be considered compromised. Anyone using the same password for forums as well as other places is strongly advised to update their passwords and/or practice good personal security practices.
GamerKingFaiz

Filebot not working with uTorrent on ReadyNAS

2 posts in this topic

I am setting up a ReadyNAS with Filebot + uTorrent. The version of uTorrent on this ReadyNAS is v3.3. Filebot does not seem to run at all after a torrent finishes (no logs are being written into amc.log).

However if I take the same exact script and run it in an SSH session (obviously replacing the %D with the actual file directory), it works fine.

I also tested running a simple command like:
printenv > "/data/Documents/log3.txt"

This also did not work on torrent completion. I confirmed this does work if I type it directly into an SSH session.

 

What am I doing wrong here? Attached is a screenshot of my "Run Program" settings.

Capture.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now