Jump to content

"Play" button missing for video torrents


Crusader2010

Recommended Posts

Hi,

This bug report is very.. well, simple.

Video torrents were previously playable from within utorrent by pressing a "Play" button that was present in a separate column corresponding to the torrent.

The version I'm using is μTorrent 3.5.5 Beta (build 45033).

Tried reinstalling it, looking over the options etc, but could not find anything.

Thanks

 

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Crusader2010 said:

Video torrents were previously playable from within utorrent by pressing a "Play" button that was present in a separate column corresponding to the torrent.

 

Quote

μTorrent 3.5.4 Beta (build 44809)

Oct 29, 2018

  • Removed old trial streaming functionality
  • Remove old embedded html video player

 

Link to comment
Share on other sites

μTorrent 3.5.4 Beta (build 44809)

Oct 29, 2018

  • Removed old trial streaming functionality
  • Remove old embedded html video player

@mike20021969 thanks for mentioning it. But that "Play" button was opening the external program I set in the options, not some embedded player.

Are you sure we are talking about the same thing? Why is there still an option to select your "external" media player for utorrent (in the Playback section of the Preferences), but no actual play button? Seems kind of stupid.

Link to comment
Share on other sites

Try to "Reset" the columns and you will find Playback comes back (although it wont show as a column choice though). However, upon restarting uTorrent you may find it goes again.

Alternatively, double clicking a (playable) file it from within uTorrent's lower pane under Files - so now 2 clicks as opposed to the 1 previously - will launch your default application.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...