fnerraw

UTorrent no longer auto downloads from RSS

Recommended Posts

Utorrent no longer automatically downloads the torrents from the RSSfeed. I'm using version 3.5.5 build 45672. Any suggestions?

 

Installed version 3.5.5 build 45672 today. I'll let you know if it auto downloads over night.

 

No joy  disables rss feed and created again. A lot of torrents started to download so maybe that did the trick. I'll post again after nest downloads on schedule start or don't.

 

Still no joy. Torrents show on the RSS feed list but I have to start them manually even though the feed is set to auto download.

If I do a complete uninstall and reinstall of UTorrent, will it remember the torrents I have downloaded so they won't be downloaded again?

 

After the uninstall reinstall the issue has morphed. Now some torrents auto download some do not.

 

Issue resolved. Uninstalled 3.5.5build 45672 removed settings installed version 3.5.5bulid 45702 added rss feed and 49 torrents started to download automatically. Stopped them, deleted them and this evening torrents started to download as needed.issue disappeared.

 

Edited by fnerraw
additional info

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am seeing similar issues as of a month or two ago (maybe June 2020?). I am currently running version 3.5.5 build 45766 (auto updates enabled). Automatic downloads are still working from ShowRSS and EZTV but others no longer work. In particular, the RARBG RSS feed (https://rarbg.to/rssdd.php?category=18;41) no longer works... when I select that feed in the left sidebar no torrents appear in the listing even though plenty appear when I open this link in my web browser. Trying to figure out if I need to uninstall/reinstall also. Are all your feeds still working? What uTorrent version are you currently running? After uninstalling, how did you remove settings? Thanks!

Edited by mwoznick

Share this post


Link to post
Share on other sites

I uninstalled using the Windows 10 uninstaller and installed version 3.5.5 build 45704. The only feed I use is RSS and it's working fine. Every once in a while Iobit software updater wants to update Utorrent but I always cancel

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, fnerraw said:

and installed version 3.5.5 build 45704.

Why not the latest stable - build 45776?

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, rafi said:

Looks like your image has been deleted but I assume it showed a fully-populated list of available torrents from RARBG similar to what I see for my ShowRSS and EZTV RSS feeds. Not sure why RARBG and other feeds are now blank for me since they used to work earlier this year. I may try the uninstall/reinstall option when I get a chance. I'll post whether or not that works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

>it showed a fully-populated list of available torrents from RARBG s

Yes. Do you see the RSS feed in your browser?

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, rafi said:

>it showed a fully-populated list of available torrents from RARBG s

Yes. Do you see the RSS feed in your browser?

Yes, when I open the RARBG RSS Feed (https://rarbg.to/rssdd.php?category=18;41) in my web browser (Chrome) the 26 most recent torrents are listed. But when I add this feed to uTorrent no torrents show up in the list even after updating the feed several times. BTW, there were several other feeds that stopped working around this time but I rarely used the others and have since deleted them. Those other feeds all appeared to be working okay when I checked them in my browser. I have not yet tried the uTorrent uninstall/reinstall.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you see it in your browser  you should see it in uT too.

Try run as admin and w/o your A/V and Firewall, maybe they are blocking uT. BTW, I am using 45776/helper 2.0.13.936 on Win10

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, rafi said:

If you see it in your browser  you should see it in uT too.

Try run as admin and w/o your A/V and Firewall, maybe they are blocking uT. BTW, I am using 45776/helper 2.0.13.936 on Win10

 

I am running build 45776/helper 2.0.14.1019 on Win10. I tried running as admin with A/V & Firewall disabled but still no success. In fact, I now see my EZTV RSS Feed (https://eztv.io/ezrss.xml) torrent listing is empty too! At least my main ShowRSS feed is still working properly. Since I'm going away in a couple of days and don't care to break anything else before then I'm probably going to leave things alone until I get back (9/5). I will try uninstall/reinstall then. Thanks for your suggestions tho'!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.