Murgatroyd

Torrents not completing correctly.

Recommended Posts

Hello. First,  apologies if  this  is already a covered topic.

I have been having a curious problem with uTorrent of late. Using beta 3.5.5 (Build 45710). My downloads are not completing correctly. They  turn green as if to indicate they are 100% complete and the progress bar is fully "coloured in", and they contain the word seeding. All seems good. However, if I exit the program and restart it, very often they are only x% completed and I have to wait again for them to correctly complete a full 100%.

Now this is a new phenomenon, it has only recently, last few weeks, started to occur. There appears to be no problem with peers or seeds as prior to turning green (ie. completing) and seeding my dl speed was maxed out. Nothing has changed on my computer, at least nothing I can think of that would account for this odd behaviour. I don't know if it's relevant, but I generally use magnet links and always have done even before this issue started occur

Does  anyone have any insight as to why this might be occuring, what I can do to mitigate it, or if I'm stuck with it.

I should add that completion progress can vary from +/- 10% to as much as 50% still left to go once the program is restarted. It's a little irritating as I never know whether my dls are complete or not.

Grateful thanks for any insight, and best wishes  from th UK.

Edited by Murgatroyd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.