aviramof

Guys your software i am sorry to say is very very slow

Recommended Posts

One picture is Qbittorent software more then 100MB combine the 78+26MB And the other one is utorrent latest version 45966 with green connection V mark and disabled Eset smart security.

So one is more then 100MB and the other one yours is barely 10MB the same torrents files downloaded sepereatlly not at the same time of course.

hope you fix it i have spent a really long time transtaling it to hebrew and now i can't use it even for my self at this speed from private trackers.

My connection is fiber optic cable 1000/100Mbit.

good day and good weekend to you all.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Edited by aviramof

Share this post


Link to post
Share on other sites

Full screenshot helps other understand what is going on since there is no title at the top know one the configuration to figure what is what. And since not everyone uses the same torrent file one can't see what to compare it to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't use those speedtest those will not reflect your actual torrent bandwidth. That setting just test your internet speeds only. Torrent speeds are based on Peers/Seeders/Swarms and not on your internet speeds. So even if you have a 50gb internet that isn't torrent speeds those two are different metrics. The only change I did was listening port above 60,000 change and I don't use Enable UPnP port mapping. I suspect any red torrent is dead torrents if that is the color determination. And I keep my connections links to lower numbers to not hog bandwidth.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bro Utorrent total is 10MB and Qbittorent is 100MB same torrent files regardless of any settings i tried.period.good day bro.

Red torrents are not active downloads focus on the two torrents who are active.which i have clearly marked.

this is a really bad speed bro picture from right now.and if i check Qbittorent i will get 100+.understand me bro?

Screenshot_3.png

Edited by aviramof

Share this post


Link to post
Share on other sites

What does the bottom status rate says that is at the bottom of utorrent itself? Before you showed the screen shot where it had the DHT, D, U showing? I saw that screen and it says 9.7Mbits. Just remember your torrent speeds isn't the same as your ISP speed those two aren't the same. So just be sure to know that. I seen 4.5mbits on my side but my ISP was 50gbit speeds. 

Edited by PiusX

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Bro you are making excuses and i don't like it.i have just revo uninstalled utorrent downloaded 3.5.5 Build 45988 and it is still very bad despite 

green v mark all setting are good dht active everyting as it should.still utorrent 10MB download QBITTORENT 100MB same torrent files!!!!!!!! 

bro i am surfing the web since 56K modems i know my speed thank you.in any case for the time being i am leaving utorrent till you fix it.sorry this is 2021

speed should be 100MB Plus and i can do that with qbittornt at the same torrent files.cya when i cya.bye for now.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

New images bro.same torrents difftent speed.

https://imgur.com/a/5Vu2wmv

i can't even upload images to your site propely at 2021 but you want me to pay you 20 dollars.grow up then we will see.good day and bye till 2023.

Edited by aviramof

Share this post


Link to post
Share on other sites

Test with this ( http://www.slackware.com/getslack/torrents.php ) :

http://www.slackware.com/torrents/slackware-14.2-source-dvd.torrent

( http://www.slackware.com/torrents/slackware64-14.2-install-dvd.torrent )

... preferably with my settings (@sig), and even more preferably  - with my LAA flagged release...

Edit:

BTW, utorrent is *intentionally* throttling speed when using uTP to give some bandwidth to other apps, You can just not use uTP to override this behavior

( disable pref->bittorrent-> Enable bandwidth management [uTP]   )

 

With burst/over-subscription a 200Mbps connection:

eece131375649252.jpg

Edited by rafi
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

disabled utp i think in global limit in connection.no change.checking LAA Flag version.stable.

1.png

2.png

Edited by aviramof

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have 41 seeds in qBT. Show the seeds & peers columns  (or just select it to see them in details tabs->info) in uTorrent too, to make sure you are connecting and not being firewalled.

If you can try with my settings, you should at least reach my speeds...

 

Edited by rafi

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have disable Eset smart security and got green v mark bro.when i checked with Qbittorent i did not even disabled eset at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, your Eset, your problem....  With my settings # of peers might be even larger.

So with those other two newer but smaller  ubuntu torrents (together) you can even reach 200 connections .

https://ubuntu.com/download/alternative-downloads

https://releases.ubuntu.com/21.04/ubuntu-21.04-desktop-amd64.iso.torrent  https://releases.ubuntu.com/20.04/ubuntu-20.04.2.0-desktop-amd64.iso.torrent

7c386a1375655628.jpg

Edited by rafi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bro disabled mean disabled and it does not causes issues with qbittorent even when enabled there go your problem because apperntly they have better programing and all i here from you are excuses that i really don't understand.

One software give 10MB the Other gives 100MB same computer same torrent same eset premium but you blame the eset??? Where is the logic here excelly????

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have enabled UPNP and QOS in my Xiaomi Ax3600 I Now get green V mark even without disabling the Eset but still nothing really not good guys really don't.

very strange.look at the green downloaded torrents here:

https://imgur.com/a/wJBvvQP

the results are of course in MB.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/23/2021 at 1:59 PM, rafi said:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bro i don't care about the number of connections.there is no reason utorrent download two torrents at 10MB and another software the same torrents at 100MB other then bad programming or bad defult settings and such ok?

Edited by aviramof

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, aviramof said:

bad programming or bad defult settings and such ok?

Maybe, this is why I suggested for you to use my settings ... You were connecting to only 35 seeds with that older slackware torrent. Try with those  two ubuntu torrent-links, which have more seeds.

 

 

Edited by rafi

Share this post


Link to post
Share on other sites

it is the default settings bro i have just reinstalled the software because of the change i made in the router setting.

https://imgur.com/a/kdPISDP

https://drive.google.com/file/d/1RxF7AMHGnEB7sYkQe0e5PVkmRCqfZkvx/view?usp=sharing

and please do something about the ridicilus upload limits to this forum i should not use third party upload sites in 2021 right?

i have your setting or softwares you sent here it did nothing.

Edited by aviramof

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://imgur.com/a/8rHIawx

it has reached as high as 30 and then dropped.Qbitorrent how ever same torrents, your torrent are over 90.

tried to match the settings to 500 and 100 and 20 but still no improvment.

slight improvment at the last picture after removing the mark from utp connections but still no more then 45 comprae to more then 100.

Edited by aviramof

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, aviramof said:

i have your setting or softwares you sent here it did nothing.

 

9 minutes ago, aviramof said:

https://imgur.com/a/8rHIawx

it has reached as high as 30 and then dropped.Qbitorrent how ever same torrents, your torrent are over 90.

So, 10->30 is not nothing... Unless you will not provide more info, and kep showing this default main screen , and not with all the info/columns we can see in qBT screen, there is nothing more to be added... If you were using my settings - all of these extra columns/info would have been already on your screenshots.

Good luck with qBT!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.