Jump to content

WebUI v0.315


Directrix

Recommended Posts

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@uTorUser: lol yes that's known as well, as that was the simple method ludde chose to hide the WebUI from casual users, since the WebUI files still weren't public, and people were complaining about it "not working." It's actually been like that since before 1.6 was released, and behaves the same way on 1.6 stable. The reason we say Ctrl+P is because it's simpler to just press Ctrl+P rather than holding Ctrl and selecting the menu item :P

Link to comment
Share on other sites

Hi,

Works great over SSL with STunnel on Firefox 1.5.0.7. No connection problems at all. However, in IE7 Beta 3 (latest patched version), it's not working.

I've tried the trick in the readme file (https://127.0.0.1/gui/?action=setsetting&s=webui.cookie&v={}) and then reloading, but the page gets stuck at "Loading..."., and then it throws a timeout error. I'm also getting the usual "There is a problem with this website's security certificate." since I'm just using localhost. IE7 gives the option of continuing, but again, the timeout error eventually pops up.

Is there an IE7 security configuration I should know about?

EDIT: I tried adding https://127.0.0.1 to "Intranet" and then to "Trusted site" ... no change.

Link to comment
Share on other sites

I think the Bug is from IE...just guessing, coudl be wrong. Here's a sample of the HTTP headers from Firefox compared with that of IE7 RC1 (I just upgraded to no avail). Note the the value for the keep-alive is missing in the IE7 header. I'm also getting WSAECONNRESET errors in the STunnel log resulting in a timeout error.

Firefox:

GET /gui/ HTTP/1.1

Host: 127.0.0.1

User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.7) Gecko/20060909 Firefox/1.5.0.7

Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5

Accept-Language: en-us,en;q=0.5

Accept-Encoding: gzip,deflate

Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7

Keep-Alive: 300

Connection: keep-alive

IE7:

GET /gui/ HTTP/1.1

Accept: image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/x-shockwave-flash, */*

UA-CPU: x86

Accept-Encoding: gzip, deflate

User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)

Host: 127.0.0.1

Connection: Keep-Alive

Accept-Language: en-us

I'm going to stick with Firefox...hope that info helps someon...my header analyzer skills aren't what they used to be. Good luck :)

EDIT: Something does work:

https://127.0.0.1/gui/?list=1

https://127.0.0.1/gui/?action=getsettings

Both return valid data in IE7. However, https://127.0.0.1/gui/ is still stuck at "Loading..." ...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...