Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Directrix

WebUI v0.315

Recommended Posts

PROXIMO: no, because it's Windows being stupid. Download CacheSet from Sysinternals or something.

Can you gimme a link, I don't know where to look for this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Assuming you're running it in Wine...

Because Windows environment variables do not apply in alternative operating systems, it naturally follows that %AppData% does not either. You'll find that the µTorrent settings directory is actually located at ~/.wine/drive_c/windows/profiles/USERNAME/Applications Data/uTorrent, where USERNAME is your username on the operating system.

What does this mean for you? That webui.zip needs to go there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey,

the mobile webui may support it.

what does it mean? There will be j2me version of webui4uTorrent? If it so, it would be great!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have been running the web UI for about a week and its been perfect it was the reason i switched from Azureus to uTorrent as it is a memory hog and wanted some thing more compact. This web UI works great thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

TRES BRAVO!!! WOW! Utorrent just keeps getting better and better. This BETA is GREAT! No problems thus far. Don't know if it's my imagination but my downloads/uploads seem to be even faster than ever. I'd like to know why that is? YOU ROCK!!!

Mikey in Toronto!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, new here, but been watching this thread for ages, anyway, a few 'bugs'?

After experiencing a crash everytime a .torrent was removed I was joyed when a new version came out that 'fixed' this problem, unfortunately it hasn't (Windows Server 2003 latest SP afaik).

Also, I've noticed when you have the option 'Don't start new torrents automatically' ticked when you upload a new torrent via the WebUI the new torrents start automatically anyway.

Just wanted to report those 2 'bugs' / problems.

edit; Also noticed that in uTorrent RSS works but how come not in the webUI? Surely if it was enabled when doing it normally (w/o webUI) it'd work in webUI (ie it'd download the torrents automatically).

Share this post


Link to post
Share on other sites

You sure you're on 490? I'm running 2003 SP1 as well and I don't crash. I removed probably 300 torrents yesterday.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup, definately on build 490. I'm removing the torrents via webUI as well, as soon as I remove it, it shows removed in the webUI, I try to do something in the webUI and it just times out.

edit; I'll try it without webUI when I get home.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.