eng

Flags

Recommended Posts

Anyone know what myt.mu is supposed to be? I've tried looking up that peer everywhere to no avail. Another one is pldt.net.

Edited by navidh

Share this post


Link to post
Share on other sites

chateaudeslaunes.com|FR

*******************************

aeori.com|US

codewerks.net|US

surveyfunposts.com|US

@navidh: myt.mu is in mauritius, checked with http://cqcounter.com/whois/

@LVindal: *.org are not included to work. Only *.net and *.com

Edited by schnurlos

Share this post


Link to post
Share on other sites

@navidh Some ISP registered that URL to be a hostname only. Maybe they forget to redirect it. For example totbb.net is a hostname. If you entered this address in your browser you'll redirect to tot.co.th (Telecommunications of Thailand).

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Iranmaster

So check your settings and the correct place of the files:

  • flags.conf and flags.bmp file in the folder %appdata% (to get there in windows, just use "Start" "run" "%appdata%\utorrent"; there should be files like "settings.dat")
  • Check the setting in uTorrent: CTRL+P --> "Advanced" "peer_resolve.country" should be "false" (which is the default setting)

Share this post


Link to post
Share on other sites

well i copied those files into the right folder "C:\Users\S********r\AppData\Roaming\uTorrent" because after that when i restarted utorrent it recognized some country specific ips. the ip resolve option was also set to false. but i still see all .net .com and similliar domains with US flag. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

uTorrent without flags.conf and flags.bmp also shows the relevant flags for TLD domains like .ir, .de, .at and so on. The flag for .com and .net per default is the US flag (like it shows for .us flags).

So it seems wether your files flags.conf and flags.bmp are wrong (do you use eng's ore mine?) or you play around in the wrong folder.

Do you have only one uTorrent running?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Iranmaster Please check your flags.conf file.

If it doesn't spit into columns. (Like image below)

flagsconf.gif

This won't work.

Edit : Reupload

Edited by Ringman

Share this post


Link to post
Share on other sites

@schnurlos i'm using your files and they work perfect with tld ips so i'm sure they are copied into the right folder. I'm currently running one client.

@Ringman your uploaded image didn't load up for me. but i don't think the .conf file is columned. i opened it in notepad and saw several lines of domains and ips mixed with eachother and seperated by "|" sign. where can i find a columned one?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Which version/build of uTorrent are you running? Which OS?

OK, I checked eng's flags.conf (btw, with notepad++)

In the flags.conf from 2009.31.12

flags.conf%20from%202009.31.12http://www.should.keepfree.de/pic/flags.conf_2009.31.12.png

to see is all lines end with the "CR-LF", after this date starting with flags.conf from 2010.02.06

flags.conf%20from%202010.02.06http://www.should.keepfree.de/pic/flags.conf_2010.02.06.png

shows only the "LF"

Now I modified the last version of eng's flags.conf from 2011.07.17 to show "CR-LF" again.

Perhaps that's the reason (btw, I never used eng's version any more since long time :P )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.