zajanga Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Sziasztok!Nem találtam Magyar topikot ezért indítottam.Sajnos nem tudok Angolul ezért megkérnék szépen valakit aki jól tud Angolul,hogy egy kérést továbbítson már a fejlesztőknek.UPC-Chello-s vagyok és sajnos már nem működik a uTorrent azon opciója,h titkosítás. Ezzel régebben ki lehetett cselezni a szolgáltató P2P-szűrését és teljes sávszélességen tudtunk le és fel tölteni. Viszont most valahogyan befoltozták ezt és már nem működik a titkosítást.Arra szeretnék megkérni valakit,h a fejlesztők felé ezt juttassátok már el hátha ők tudnak segíteni valamilyen formában.Nagyon köszönöm!Üdv
hannsolo Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 hali. az 1.7.6-os verziónál a kényszerített újraellenőrzés nem jól működik. a már meglévő állományt nem ismeri fel.(ami máshonnan lett letöltve. a plussz állományt nem látja, és újra akarja tölteni) aki nem csak magyarul tud, és tudja miről beszélek, please írja meg a problémát a fejlesztőknek. Thank's
kvarga Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 zajanga:A titkosítás 1.8 verziókban már tud olyat is, ami a chellot is átveri. Még alakul a verzió, bugos, de legalább tölt teljes sebességgel! Régebbiek titkosításán sajnos "átlát" a chello.
zajanga Posted May 19, 2008 Author Report Posted May 19, 2008 kvarga:Igen! Akkor ahogy megjelent itt a topikban néhány nap múlva tökéletesen működött! De most ismét kitaláltak valamit a UPC - Chello -s fiúk lányok mert megint nem megy pár napja. Eddig tökéletesen működött. Ismét megkérnék szépen valakit aki tud angolul,h tolmácsolja a problémát a fejlesztők felé!Örök hálám érte!!Üdv
stiborka Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Sziasztok!1.8-as verzió és olyat csinál, ha indítom a progit, hogy átállítja a képernyőfelbontást a legkisebbre, enyhén szólva zavaró. Üdv!
hu_ba Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Üdv mindenkinek!Nem tudni mi a szösz van? Tegnap óta 0,1kb/s-ről alig akar feljebb kúszni. Ha fel is megy, vissza is esik. Pedig a netem ok.A feltöltés meg zúg mint az állat!
zajanga Posted December 4, 2008 Author Report Posted December 4, 2008 Az új verzióval nekem fullon megy ismét. Az UDP-s okosság egyenlőre beválik!!
uTorrentFan_1989 Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Sziasztok!Tudom, hogy ez éppen nem a legalkalmasabb hely, de sürgősen segítségre lenne szükségem.Pár napja tapasztaltam, hogy amikor megadnám a letöltendő fájlok alapértelmezett helyét a beállításokban, akkor a felnyíló ablakban nem tudom kinyitni az Asztal elemet. Lásd képes illusztráció.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.huA képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.huKérem, aki tud segítsen... 1.7.7-es verzióm van.És még egyszer elnézést, hogy ideírtam.További szép napot mindenkinek.
alex69 Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 Sziasztok!Segítsen aki tudja a választ:mikro torrent 2.0-val torrentezem, és a program magátó la C-meghajtóra tölt le mindent, de az kicsi, mert a progik miatt csak 3-4 GB szabad hely marad rajta.A winchesterem 80 gigás, de két részre van partícionálva. Hogyan lehet beállítani a mikrotorrent 2.0-t, hogy a D-meghajtóra töltsen le mindent??Én nem találtam benne ilyen opciót.Köszi: alexivanyister@gmail.com
rugarvir Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 Hola, acabo de entrar aqui y me gustaria saber por que con utorrent 1.5 me salian varios buscadores como mininova, pirate bay, etc... y ahora con la ultima version solo sale bittorrent y google, gracias de antemano y un saludo
Gabika Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Sziasztok!Kérlek titeket ,segítsetek! nem tudom letölteni ezt :Platinum John Kelly & Scott Bond Electronica/Dance(2 CD) (1998)Másodjára próbálom leszedni,és mindig megáll 87,5 %nál,.MIÉRT? 10 ÉVE PRÓBÁLOM MEGSZEREZNI,VÉGRE ITT VAN,ÉS NEM TUDOM LESZEDNI!KÉRLEK TITEKET,SEGÍTSETEK!
tsz1981 Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Sziasztok!Valaki meg tudná mondani, hogy miért ellenőrzi a letöltött állományokat minden elindítás után?Köszi,tsz1981
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.