Jump to content

Magyar - Hungarian topik

zajanga

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Nem találtam Magyar topikot ezért indítottam.

Sajnos nem tudok Angolul ezért megkérnék szépen valakit aki jól tud Angolul,hogy egy kérést továbbítson már a fejlesztőknek.

UPC-Chello-s vagyok és sajnos már nem működik a uTorrent azon opciója,h titkosítás. Ezzel régebben ki lehetett cselezni a szolgáltató P2P-szűrését és teljes sávszélességen tudtunk le és fel tölteni. Viszont most valahogyan befoltozták ezt és már nem működik a titkosítást.

Arra szeretnék megkérni valakit,h a fejlesztők felé ezt juttassátok már el hátha ők tudnak segíteni valamilyen formában.

Nagyon köszönöm!

Üdv

• 1 month later...
Posted

hali. az 1.7.6-os verziónál a kényszerített újraellenőrzés nem jól működik. a már meglévő állományt nem ismeri fel.(ami máshonnan lett letöltve. a plussz állományt nem látja, és újra akarja tölteni) aki nem csak magyarul tud, és tudja miről beszélek, please írja meg a problémát a fejlesztőknek. Thank's

• 3 weeks later...
Posted

zajanga:

A titkosítás 1.8 verziókban már tud olyat is, ami a chellot is átveri. Még alakul a verzió, bugos, de legalább tölt teljes sebességgel! ;) Régebbiek titkosításán sajnos "átlát" a chello.

• 3 months later...
Posted

kvarga:

Igen! Akkor ahogy megjelent itt a topikban néhány nap múlva tökéletesen működött! De most ismét kitaláltak valamit a UPC - Chello -s fiúk lányok mert megint nem megy pár napja. Eddig tökéletesen működött. Ismét megkérnék szépen valakit aki tud angolul,h tolmácsolja a problémát a fejlesztők felé!

Örök hálám érte!!

Üdv

• 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

Üdv mindenkinek!:)

Nem tudni mi a szösz van? Tegnap óta 0,1kb/s-ről alig akar feljebb kúszni. Ha fel is megy, vissza is esik. Pedig a netem ok.

A feltöltés meg zúg mint az állat! :(

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Sziasztok!

Tudom, hogy ez éppen nem a legalkalmasabb hely, de sürgősen segítségre lenne szükségem.

Pár napja tapasztaltam, hogy amikor megadnám a letöltendő fájlok alapértelmezett helyét a beállításokban, akkor a felnyíló ablakban nem tudom kinyitni az Asztal elemet. Lásd képes illusztráció.

ut_1_hunb_www.kepfeltoltes.hu_.png

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

ut_2_hunb_www.kepfeltoltes.hu_.png

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kérem, aki tud segítsen... 1.7.7-es verzióm van.

És még egyszer elnézést, hogy ideírtam.

További szép napot mindenkinek.

• 11 months later...
Posted

Sziasztok!

Segítsen aki tudja a választ:

mikro torrent 2.0-val torrentezem, és a program magátó la C-meghajtóra tölt le mindent, de az kicsi, mert a progik miatt csak 3-4 GB szabad hely marad rajta.

A winchesterem 80 gigás, de két részre van partícionálva. Hogyan lehet beállítani a mikrotorrent 2.0-t, hogy a D-meghajtóra töltsen le mindent??

Én nem találtam benne ilyen opciót.

Köszi: alex

ivanyister@gmail.com

Posted

Hola, acabo de entrar aqui y me gustaria saber por que con utorrent 1.5 me salian varios buscadores como mininova, pirate bay, etc... y ahora con la ultima version solo sale bittorrent y google, gracias de antemano y un saludo

• 4 weeks later...
Posted

Sziasztok!Kérlek titeket ,segítsetek! nem tudom letölteni ezt :

Platinum John Kelly & Scott Bond Electronica/Dance(2 CD) (1998)

Másodjára próbálom leszedni,és mindig megáll 87,5 %nál,.MIÉRT? 10 ÉVE PRÓBÁLOM MEGSZEREZNI,VÉGRE ITT VAN,ÉS NEM TUDOM LESZEDNI!

KÉRLEK TITEKET,SEGÍTSETEK!

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...