Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ultima

µTorrent WebUI

Recommended Posts

@NTrix

This works for me just fine.

hope u don't want utorrent scan different pc :)

i have a shared directory on pc where i have utorrent installed and i put ther my .torrent files through local network.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found it here 21e98oo.png

Thank you so much DreadWingKnight, its 0.310 now, but i cant see anything stuck at loading screen. i try it restart utorrent and doesnt start always stuck at loading screen.

2nvczp.png

Freeze on loading or garbage data displayed?

There are several things to try.

* First try pressing CTRL+F5 in your browser. This will either revive the WebUI, or you will see a blank (white) screen. If you only see a blank (white) screen then close and reopen the browser then load WebUI again.

* If that doesn't work then use the following URL http://YourIP:UTport/gui/?action=setsetting&s=webui.cookie&v={} and then reload the WebUI using the normal URL.

* If garbage data is displayed, make sure that your WebUI.zip is the correct size. You may want to try redownloading it and ensure the download was completed successfully.

* If nothing works, then please come to http://forum.utorrent.com/ or irc://irc.utorrent.com/utorrent-webui to ask for help.

I tried all of them and still not working

wuuhuuuuuuuuuu i did it finally :D if someone need here is all details

1. Download the file from here. (direct link) http://sites.google.com/site/ultimasites/files/utorrent-webui.2010020718333315.zip?attredirects=0

2. Rename the file to webui.zip

3. Copy the file to the uTorrent AppData directory. On Windows, it's probably at C:\Documents and Settings\YOUR USER NAME\Application Data\utorrent. Another way to find this directory is to go to Start->Run and type: "%AppData%/utorrent".

4. Restart uTorrent.

and after all im getting this error: Unable to load torrent: Invalid torrent file .. there's no solution yet for wine users..:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi

i use utorrent on a remote computer(portable(without installing)).

when i add and start and up and down torrents everything works fine.i can delete torrent and they download fine.but i have some problems.

1.when the hard drive of that remote computer gets full i just get error for the torrent downloading ,what i mean is that it doesn't say harddisk full (like local utorrent) but just says error.

2.when i right click and select remove and delete data but when i look at utorrent forlder i see all the torrent i added( torrent files not data files) which means that torrent files dont get deleted.is it normal? so remove a torrent just removes it from queue and not the actual torrent file from utorrent folder?

maybe it has to do with utorrent being run as system account?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Detailed errors and .torrent removal are not available in the Web API atm. The µtorrent devs are working on a improved Web API for µtorrent 2.1 (Falcon) but whether these two things will be in is unclear.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you my Lord for you quick reply

i hope for the day that those feature be added

btw is it me or webui has a limit to showing number of file or torrent?

i cant see more than 50 torrent and i know that torrent with many files will show only some files

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm using WebUI on a computer that sits behind a firewall. Now I decided that opening a port is not desirable, and I've got a server running Apache (2.2) to reverse-proxy to webui. Is working nicely, but the way webui works, forces me to run the webui on an external url dat starts with /gui/.

So in Apache, I'm proxying this:

http://my.server.com/utorrent/

to this:

http://192.168.10.14:8080/gui/

But I'm seeing requests being fired to http://my.server.com/gui/token.html, among others. So those requests are not properly relative.

Can we fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found a bug in either Firefox or WebUI (most likely Firefox). I thought I'd post it here because it would be very hard to create any sort of test case for the Firefox developers to use.

My system:

Win7 x64

Utorrent 2.0.2

utorrent-webui.2010041613193401

Firefox 3.6.3

Problem description:

Overall I am very impressed with the WebUI but I discovered a small UI glitch when using Firefox 3.6.3. The problem is that the side scroll bar does not function correctly. I am able to grab it with the mouse and drag it up and down however I am not able to simply click somewhere on the scroll bar and have it jump to that position.

I have tested it on 2 different PC's and with Firefox in safe mode, I get the same result. Something worth noting is that it works fine in IE 8 and the latest nightly build of Minefield 3.7.

I just wanted to report it so that someone more knowledgeable than myself could verify it IS a Firefox bug and if possible report the problem in a more technical manner to Mozilla so it can be fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

effectively the same setup used on 2003, i have it setup on 2008, and recently upgraded to 2008 R2 with no issues

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can anyone plz help? I'm having issues reaching uTorrent externally. So far I have enabled webui and I am able to reach uTorrent using http://localhost:[port]/gui. however, when trying to reach it using my ip over the internet, I have been unsuccessful. I have also forwarded the port 8080 inside my router. I am running vista 32bit behind a netgear WGR614 v7 router. My computer connection is wireless. Can some please help me get up and running.

Share this post


Link to post
Share on other sites