Jump to content

Can't connect to peers.


iTheBadGuy

Recommended Posts

uTorrent says my port is forwarded properly, seeds are 14 (116) peers 13 (374), but my speed won't go higher than 0.3-1.0kB/s. I guess it's because i don't connect to peers right?, i look at the peer tab and i see i'm only connected to one and i'm downloading at like 0.3-1.0kB/s.. it shows a lot of peers, but i only connect ot one and well... the speed is retarded..

My connection is only of about 200kbps so i don't get more than 23kB/s in a good torrent / downloads from a page. So what's going on?. i've set the speed guide accordingly to my connection xx/128kbps, this is about how much upload i get..

Can someone help me?

Link to comment
Share on other sites

AVG. But i now made a rule for uTorrent, allowing all traffic.. and made the rule for TCP & UDP on both outgoing and incoming for the port. Now there's a bigger problem. uTorrent doesn't connect at all. "DHT: Waiting to login" what's this?, now what did i do wrong? -_-'

Link to comment
Share on other sites

yeah, enabled for all types, and yes it's AVG's firewall.

Now it connected, but the problem still continues. 0.3kB/s -.-

EDIT:

OpenOffice got 2.8kB/s max...

EDIT2:

Well, i finally port forwarded a port for uTorrent, disabled my firewall (uninstalled AVG pro and got "Free" edition, no firewall.) I made sure my settings are correct in setup guide. My speed seems to get back to normal, but after 30 minutes of downloading i have to reset my router so it will start to download again. Anyway i guess its just my crappy router :P. thx for the help.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...