Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Firon

µTorrent 3.0 "Falcon" (32-bit) alpha 25207

Recommended Posts

- Feature: new Find Content app (replaces the old app studio)

Something wrong:

noapps.th.jpg

bye

EDIT

Toolbar don't works properly:

toolbarrb.th.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am sorry this is not a reply to post. I can not find a place to post. I was using torrent and Qwest turned my intermet off because they had complaints from Warner Bro and paramount that I tired to download movies. What do I do????? I can not get any movies now? Even OLD ones?T

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was reported by the BI||G movie producers and Qwest turned my internet OFF because of it. How many others had this happen and how do I get old movies NOW?

T

Share this post


Link to post
Share on other sites
I was reported by the BI||G movie producers and Qwest turned my internet OFF because of it. How many others had this happen and how do I get old movies NOW?

T

Just to ask a question with a more than likely obvious answer, how are you online now to ask your question and why don't you just use your new ISP to download your stuff?

Share this post


Link to post
Share on other sites
-- 2011-04-13: Version 3.0 (build 25199)- Fix: Allow user to chow/hide "Has Header" column in files tab.- Fix: bugs in web remote cache and pairing apps- Change: Refactor visibility code.  Make utorrent and bittorrent visible  when launched, but mirror last state at startup.

For:

"- Fix: Allow user to chow/hide "Has Header" column in files tab."

Change "chow" to "show", and I was wondering what is that Column anyway? Since I dont' see a difference when I have it enabled/disabled.

Share this post


Link to post
Share on other sites
New 3.0 up that hopefully fixes various bugs and fixes streaming.

Streaming seems to work now, but "Stream" button still acts weird:

1) sometimes you can't start streaming when you have half of the file downloaded,

2) sometimes it shows time equal to ETA time etc...

Share this post


Link to post
Share on other sites

build 25199, the RSS isnt working properly. the feeds are still there and my history shows in the RSS downloader,

but no files are listed in each feed. if i press "update feed" nothing happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems uTorrent causes a problem in VLC, whenever uTorrent is open, the mouse cursor is not hidden automatically in full screen. See this thread for more details: http://forum.videolan.org/viewtopic.php?f=14&t=80735&start=40. This is very annoying. Also see this thread: http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=94086

Could you please work with the VLC guys on a fix?

Share this post


Link to post
Share on other sites

from one of the last 2 updates, it caused my xfer speeds (both dl & ul) to not update correctly any more.

they just stay at a particualr speed, and maybe once every min it might change. the speed graph does the same thing... the graph looks, i dunno, digital? moving in solid steps, not analog like before. u can tell its not right. checked settings and i couldnt find anything new. so i switched to x64 ver. and that just crashes after about 2 mins of DLing.... so i dunno. back to v2 i guess...

Share this post


Link to post
Share on other sites

streamhn.jpg

LOL! THE GHOST OF STREAM BUTTON PAST!

This happened when I removed the 'Playback' column from the main view, as streaming hasn't ever worked for me.

All stream buttons disappeared with the column; however, they left one behind! The left-behind button would scroll up and down with the page (always in the third position, no matter which torrent was displayed in this position.) uTorrent crashed when I clicked on the 'ghost stream' button.

Another issue is the new web management feature does not work when behind my proxy, but as a programmer myself I can see many reasons why it will not work in my situation.

(EDIT: You'll have to click the image to see the issue I am speaking of)

Share this post


Link to post
Share on other sites
-- 2011-04-13: Version 3.0 (build 25199)

For:

"- Fix: Allow user to chow/hide "Has Header" column in files tab."

Change "chow" to "show", and I was wondering what is that Column anyway? Since I dont' see a difference when I have it enabled/disabled.

That column is true if the file is streamable and we have the video/audio header.

utorrent can't (yet) parse all audio/video file metadata.

Share this post


Link to post
Share on other sites
BUG: if I download "pippo.avi" utorrent put that file in a Directory call "pippo.avi" and not in the main directory.

Is that a single-file torrent?

Share this post


Link to post
Share on other sites
A question: I can stop asking me the security question (utorrent remote) in utorrent 3.0 in Windows? Sorry my english. Thanks! :D

Did you set the password in menu [options | preferences | remote (formerly "web")] ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
from one of the last 2 updates, it caused my xfer speeds (both dl & ul) to not update correctly any more.

they just stay at a particualr speed, and maybe once every min it might change. the speed graph does the same thing... the graph looks, i dunno, digital? moving in solid steps, not analog like before. u can tell its not right. checked settings and i couldnt find anything new. so i switched to x64 ver. and that just crashes after about 2 mins of DLing.... so i dunno. back to v2 i guess...

Is your CPU usage very high when this happens? Is there a lot of disk I/O?

Also, please take a look at gui.update_rate in the advanced settings. The default is 1000 (milliseconds).

Try setting it lower, and see if that changes the behaviour.

P.S. About the 64-bit build: We haven't had a lot of time to work on 64-bit porting bugs yet, so consider it pre-alpha.

"Experimental" would be a better label.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.