Jump to content

µTorrent 3.0 "Falcon" (32-bit) alpha 25207


Firon

Recommended Posts

Just wondering for this feature:

"- Feature: make more colors skinnable"

What colors is being referred to?

http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=76840

Check the 2.0.4 skin file I posted in the op. It's a zip file. I need to update it with the new settings we added recently. I'm planning on updating the 'creating a skin' guide sometime soon.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

I noticed with build 2286 (and a few builds prior) that I encounter interface lag when right clicking speeds in the status bar to set speed caps.

This delay can be anywhere up to 4 seconds and results in the window showing "(Not Responding)" in the title.

I'm just wondering if anyone else has seen this issue as I cannot establish a pattern of occurrence? The issue is intermittent but when it happens, it keeps happening until restart.

Edit: Fixed typo and cleaned up the last sentence.

Link to comment
Share on other sites

uTorrent 3.0 Alpha build 22186

The /directory option is not working under Linux + Wine 1.3.1. It's working with uTorrent 2.2 and earlier, and also it's not a problem with Windows 7.

wine utorrent.exe /directory 'z:\blah' 'z:\blah\my.torrent'

will give you a message saying it can't find "directory" (it's thinking it's a directory, not a command line option).

This works: wine utorrent.exe 'z:\blah\my.torrent' /directory 'z:\blah'

But the problem is if you try the last one with uTorrent 2.2, you get the "add torrent" dialog box.

Fix: interpret /directory as a command line option and allow it to be used just like in earlier versions.

Link to comment
Share on other sites

not sure if its just me... but streaming seems to have been broken in this build(worked fine on prior builds)

when i try to stream(or force stream) it completely crashes and has to restart (many dumps submitted via the built in crash reporter) and no matter what program i choose (web, vlc, mpc) i get the same

Link to comment
Share on other sites

After I download the newest version of utorrent 3.0 alpha do I need to install WebUI?

WebUI confuses me do I really need to use it?

Sorry for the trouble.

Thank you.

You don't need to install the WebUI.

Click on the gear symbol to go to options -> Click Web -> Click Enable uTorrent Web Remote Control.

Enter a username and password, uTorrent will validate it and allow you to use it.

Go to your browser and type: http://web.utorrent.com

Enter your username and password, and VWALLA! WebUI without any complex set up :) It's quite cool actually.

Link to comment
Share on other sites

Bug: Global rate limiting affects UTP rates to local peers.

Limit local peer bandwidth: False.

Local peer added manually.

The local peer was only able to upload at the set rate. Upon toggling: net.upnp_tcp_only to true; upload rates increased to the expected speed.

Checked on physical and VM hosts, same behavior was noted in all my tests :)

Link to comment
Share on other sites

420 and others who have been experiencing problems with https in the 3.0 client:

We have just pushed a new version to autoupdate (r22519) which fixes a couple of bugs related to https. Please let us know if you are still having problems with the new client.

Thanks for your help in debugging this.

Link to comment
Share on other sites

420 and others who have been experiencing problems with https in the 3.0 client:

We have just pushed a new version to autoupdate (r22519) which fixes a couple of bugs related to https. Please let us know if you are still having problems with the new client.

Thanks for your help in debugging this.

It's still broken. Same as in this post: http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?pid=524978#p524978. If there's something else I should look for, let me know.

P.S. No crashes for me either.

Link to comment
Share on other sites

New 3.0 up with the crashes fixed.

Not exactly, mine crashes every time I try to show the UI. Starts as tray icon, crashes immediately as soon as I left click to open the UI. If I right click and choose show UI, it crashes once the UI is shown.

Interestingly enough, it seems to stay running properly as a tray icon otherwise.

Dumps: http://www.megaupload.com/?d=JABMQC16

EDIT: Just re-installed from the 'Get Falcon' link and all is well. Strange. Really like the new look, BTW!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...