ZoltaR Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Jak w temacie, po dodaniu torrent'a nie chce go pobierać, wyświetla status trackera jako że działa ale nic po za tym, nie wyszukuje seed/peer'ów ani na trackerze ani przez DHT. Dopiero po zamknięciu i ponownym jego uruchomieniu wszystko gra. Spotkał się ktoś już z tym?Dzięki! Pozdrawiam!-ZoltaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous1 Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 a uT to sie w najnowszej stabilnej wersji uzywa ? czyli 1.8.5.17414...mozesz tez sprobowac przetestowac na becie 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoltaR Posted December 14, 2009 Author Report Share Posted December 14, 2009 Oczywiście że stabilnej, z wersją BETA także próbowałem i dalej nic. Zbyt wielkiej uwagi do tego nie przyciągam ale w końcu wyłączanie/włączanie programu zaczyna dobijać, pomysłów na rozwiązanie tego problemu mi już brakuje, usługodawca takich rzeczy robić nie robi, winą może też być duża ilość aktywnych torrent'ów, za którymś razem gdy próbowałem na czystym utorrent zaskoczyło bez potrzeby restartu programu ale znowu zostawianie dwóch odpalonych torrentów nie wchodzi znowu w grę.Pozdrawiam!-ZoltaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous1 Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Hmm, to sprobuj usunac uTorrent'a oraz caly folder "C:\Documents and Settings\NAZWA-USERA\Dane aplikacji\uTorrent"restart PC, i ponownie zainstalowac uTorrent'apowinno pomoc, jesli nie, reportowac buga tutaj http://forum.utorrent.com/viewforum.php?id=5pamietaj tylko o zapisaniu sobie backup'a, bys torrenty tylko pododawal jak chcesz seedowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoltaR Posted December 21, 2009 Author Report Share Posted December 21, 2009 Hmm... nie wiem jak to nazwać..., ...do zielonych nie nalezę, wiem co w takich sytuacjach robić, wypróbowałem wszystkiego i dalej nic. Pozostaje mi zaraportować. Dzięki za pomoc!Pozdrawiam!!-ZoltaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.