Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Firon

µTorrent 2.0 released

Recommended Posts

Indeed adding sfx to 7z results in 327KB, zip 346KB and official is 311KB but i don't think there is any point in calculating few KB here - if you really wanted smaller size you'd use other exe packers (266KB).

I see no good reason for not posting zip'ed version on forum if it would be with additional security feature for those who care or don't like packed exe.

Edit: corrected numbers to account for digital signature.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Prooobaaa - Do you have a recent version of FlashGet installed, that might be stealing your associations? Recent versions have a BT client built-in, and it steals .torrent associations by default.

No, I don't have FlashGet installed and I doubt that something's stealing my associations, because then version 1.8.5 would probably be affected as well, but it's not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh well, it was a shot, because I had exactly the same problem when I started using later versions of FlashGet. Next OS install, I go back to older FlashGet versions. v3.x sucks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

heh, people each day downloading more than 1GB of data from internet, and you are debate about a half of megabyte =)

even on 56K you can download 1 Megabyte in 1024 (bytes) / 7 (Kbytes/s) = 146 (seconds) = 2,4 (minutes)

Share this post


Link to post
Share on other sites

The final version still don't closing.

when i close the program, it still in task maneger and don't close, the processes apear running.

PS.: Sorry my terrible english

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem/Bug: If i launch a video file(.mkv) from utorrent (double click on file), Media Player Classic Home Cinema starts without Windows 7 taskbar integration (play/pause controls on the taskbar). If i launch the file from a windows folder or in any other manner than Media Player Classic Home Cinema behaves normally. My system is Windows 7 RTM x86, utorrent 2.0 built 17920, K-lite codec pack 5.70 full installed with Media Player Classic Home Cinema version 1.3.1590. Thanks.

Edit:

I found out the problem and fixed it. I don't know why, but uTorrent was running in compatible mode with Vista SP2. Therefore when it launched MPC, it launched it also in compatible mode. Thanks anyway and sorry for wasting you're time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prooobaaa- is the file association associated to utorrent, and it is claiming otherwise? or is it unable to set it? Tried running it as admin? I always forget when running programs under Vista/7 with UAC on and it annoys the hell out of me when they can't set associations :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Prooobaaa- is the file association associated to utorrent, and it is claiming otherwise? or is it unable to set it? Tried running it as admin? I always forget when running programs under Vista/7 with UAC on and it annoys the hell out of me when they can't set associations

The files are associated with uTorrent and are opening just fine, but uTorrent is claiming that they're not. The UAC is off. I have tried running as admin just in case, but it didn't change anything. The problem still remains.

Share this post


Link to post
Share on other sites
weird. can you just disable the check for now then? (just masking the problem, but if it works fine...meh)

Yeah, I already have. I guess it'll have to do for now. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Prooobaaa: and about .torrent association in the registry? You can try to remove alle entries about .torrent with regedit and renew .torrent association.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh my gosh - you released it without fixing the problem the two 2.0 versions (exact build) can't connect to each other ("UNKNOWN" torrent bug).

See here:

http://www.mediafire.com/?ynhumzyebhk

On the right side you can see the incomming connection in the Logger tab.

This one is also reproducable in my testenvironment (I have 12 test PCs under my controll).

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Prooobaaa: Is the button in Preferences > General about .torrent association is grayed?

Did you try to reassociate by right clicking on a random .torrent file and selecting utorrent.exe in the program list?

@ShAQ: use http://imageshack.us/ to upload your picture. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

#459: hmm. In my Wine 1.1.37 ubuntu 10.04 x64 it works. Port opens sometimes(why?) and some bug with mouse(in other apps too). And full association with .torrent-files=)))

Share this post


Link to post
Share on other sites

I haven't seen these messages before.

[2010-02-03 22:51:36]  Reporting hang diagnostic information.[2010-02-03 22:51:36]  http://www.utorrent.com/report_problem.php?v=67192320&h=y9w2Ka-5oGCRqmUy&w=17720006&p=hung&s=0&li=n:1:0:main:main:0&wm=68218:514:0:655552:2558931,68218:512:1:655552:2558884,68218:512:1:721088:2558869,68218:512:1:721087:2558853,68218:513:1:721087:2558837,461554:275:5:0:2558822,68218:512:0:721087:2558791,461554:275:1:0:2558791,68218:512:0:721087:2558759,68218:512:0:786622:2558635,68218:512:0:852157:2558541,68218:512:0:917693:2558510,68218:512:0:917692:2558494,68218:512:0:917691:2558494,68218:512:0:983227:2558479,68218:512:0:1048763:2558401,68218:512:0:1048762:2558401,68218:512:0:1114298:2558385,68218:512:0:1179834:2558369,68218:512:0:1310906:2558323[2010-02-03 22:51:45]  Hang reported successfully: [2010-02-03 22:51:45]  http://www.utorrent.com/report_problem.php?v=67192320&h=y9w2Ka-5oGCRqmUy&w=17720006&p=hung&s=0&li=n:1:0:main:main:0&wm=68218:514:0:655552:2558931,68218:512:1:655552:2558884,68218:512:1:721088:2558869,68218:512:1:721087:2558853,68218:513:1:721087:2558837,461554:275:5:0:2558822,68218:512:0:721087:2558791,461554:275:1:0:2558791,68218:512:0:721087:2558759,68218:512:0:786622:2558635,68218:512:0:852157:2558541,68218:512:0:917693:2558510,68218:512:0:917692:2558494,68218:512:0:917691:2558494,68218:512:0:983227:2558479,68218:512:0:1048763:2558401,68218:512:0:1048762:2558401,68218:512:0:1114298:2558385,68218:512:0:1179834:2558369,68218:512:0:1310906:2558323[2010-02-03 22:51:46]  http://www.utorrent.com/report_problem.php?v=67192320&h=y9w2Ka-5oGCRqmUy&w=17720006&p=unhung[2010-02-03 22:51:48]  Hang reported successfully: [2010-02-03 22:51:48]  http://www.utorrent.com/report_problem.php?v=67192320&h=y9w2Ka-5oGCRqmUy&w=17720006&p=unhung

Share this post


Link to post
Share on other sites

ShAQ: must admit I was wondering where all the uT 2.0 peers were hiding! I've been part of 4 different swarms today and I haven't seen a single uT 2.0 or BT 6.4 peer!

Share this post


Link to post
Share on other sites

xaxax, hang diagnostics were added sometime in 2.0's development process for when it detects that the GUI thread has hung (the window became unresponsive). It has been useful to solve various issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.