Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Firon

µTorrent 2.0.4 released

Recommended Posts

- Fix: added groupbox in bandwidth settings
Firon: ...so the 2.0.x line will get nothing but critical fixes
Global Check-boxes inside the "group" are misaligned by one pixel to the right off the other check-boxes ... :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
not every hackers know how2exploit dll.

u can't tell it is 100% secure even it is safe guarded.

every users want is a stable client even it is an old version.

simply say why most r still using xp not upgrading to win7 because it is stable.

Except it only takes one experienced hacker to implement it into an exploit and then all the little script kiddies will have a hay day messing with your system. Trust me, using an exploit that's already been written is about the easiest thing in the world to do.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's good that you've taken care of the exploit problem, but here's the next one: this version refuses to connect and update trackers (at least for me).

I'm running Windows 7 Pro x64.

I reverted to 2.0.3 and that worked like a charm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

From IRC:

[20:40] <`rafi_> does uT 2.04 "hammers" trackers ? anyone investigated that in BT ? http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=83022

[20:48] <Ultima> "- Fix: started and stopped events now correctly sent to torrents with multiple tracker tiers." <-- no idea, but if there's a potential source of problems, it'd probably have to be from this change

Sounds logical to me... The only related bug-fix in 2.04, that have not been tested in Beta phase... :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is not IPv6 related and there is definitely a bug (though I think we may have just exposed an old bug with the fix :| ). I've pulled 21515 in the meantime.

Share this post


Link to post
Share on other sites

As I posted here 10 minutes ago - http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=83092 - quoting myself:

After 2.0.4 came out we noticed that our tracker suddenly spiked the load from usual 25-30% to 100% load (that's 2 x Quad Core Xeons 2.4 GHz), announce started to get more requests by a factor of 10 if not even more. Future investigation showed (by logging requests and other activities) that all requests witch fail with an error like "Torrent is not registered with tracker" or 50x errors are repeated by the uTorrent instantly! I logged some ips requests to get detailed stats to comfirm that - clients where sending a request every second.

To completly confirm that, I just downloaded a torrent from my tracker and added it to the uTorrent. Because my tracker is now under extreme load I get 502 error and uTorrent just repeats the request instantly in a loop of "request => 50x => request => 50x => .....".

Please fix that ASAP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

-- 2010-08-26: Version 2.0.4 (build 21515)

- Fix: make survey links never show up on XP

I am using build 21515 on Windows XP and am still getting the survey link in place of the search box.

Windows XP Professional Service Pack 3

Kernel Version 5.1.2600.5973

Build Lab 2600.xpsp_sp3_qfe.100427-1650

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you sure ?... maybe it's time for a 2.05 release, to make banning of 2.04 possible.. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
because cannot affored windows 7 and need to re -search into the opprating system first don't like vista either its shite as well

wtb ghetto dictionary

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guys Still the same.utorrent is down from last 3 days i got updated 2 times and its giving me 1sec kbps.i cannot download properly.i am using windows 7. can anyone tell me what to do with it ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ya, there's still a problem. When I've got more than 2 torrents off a private tracker, the third one won't come to life for an hour or two. The third torrent shows that the tracker is offline or refusing the connection. I switch back a few builds and it works fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
what issue is that ?

it hasn't worked for me since version 2.0.2. it doesn't reset properly every day. i have it set to refresh every one day but i have to manually reset it, close utorrent and reopen it for it to work properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.