Jump to content

TorrentDestek.Net / Türkish Torrent Support Forum


Beo

Recommended Posts

TorrentDestek.Net

logo.png

2006 yılında tanıştığımız torrent sistemi ile birlikte bir çok tecrübe edinerek sadece torrent üzerine kurulu olan torrentdestek.net sitesini açtık. 2009 yılının son aylarında 3 ortak ile açtığımız bu siteyi, yıllardır edindiğimiz tecrübeler ile birlikte besleyerek yeni torrent kullanıcılarına yol göstermekteyiz. Sitemizde aktif olarak bulunan 4 editör ile birlikte torrent hakkında ortaya çıkan son gelişmeleri sizlere sunarak, olası değişikleri bildirmekteyiz.

Torrentdestek.net ne yapar?

Siteyi açtığımız günden bu yana ilk önce “ziyaretçi memnuniyeti” anlayışımız sayesinde, geldiğimiz 2012 yılında torrent alanında bilgi deposuna sahip ender siteler arasına girmeyi başarmış bulunuyoruz. Editörlerimiz aktif olarak yayın yapan kaliteli torrent sitelerini takip ederek, üyelik alımları ile ilgili duyuruları sizlere sunmaktadır. Özellikle yeni kullanıcıların yabancı olduğu birçok konuya sitemizde yer vererek, yeni torrent kullanıcılarının bilinçli olarak hareket etmesini sağlamaktayız. Torrentdestek sitemizden dosya paylaşımından kullanabileceğiniz programları bulabilir (utorrent gibi) , bu programların kullanımı hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Site yönetimi olarak elimize gecen kaliteli torrent site davetiyelerini, ziyaretçilerimize “ücretsiz” olarak dağıtmaktayız. Sitemizi her gün takip ederek, bu davetiyelere ulaşabilirsiniz.

Unutmayınız ki torrentdestek.net ekibi olarak ilk amacımız ziyaretçinin önemsediği konulara hakkında bilgilendirmek yapmaktadır. Bu yolda 3 yönetici , 4 editör olarak haftanın 7 gün 24 saati yayın yapmaktayız.

- TorrentDestek Ekibi

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Torren'te verdiğiniz desteğide sayenizde görmüş olduk .bence şu aşamada alınacak en doğru karar domain değişimine gitmenizdir.Belli bir amaca hizmet etmekle torrent desteği karıştırıyorsunuz ...

"We know how much your support for your turkey torrent. confused with the advertising support"

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...