Jump to content

Parameter is incorrect


LordWolf

Recommended Posts

Happening with both private and public trackers, so I know the tracker isn't the issue.

I'm sure that it's actually not a bug or even the 'fault' of uTorrent, but would like to get an idea on how I might address this issue.

Sometimes it might happen only once during a torrent, other times it may happen several dozen times. So what really causes this to happen?

Here is a snippet from the log of it happening.

[2011-02-17 03:24:30]  IO Error:87 line:388 align:-99 pos:-99 count:858048 actual:0
[2011-02-17 03:40:37] IO Error:87 line:388 align:-99 pos:-99 count:858048 actual:0
[2011-02-17 03:54:29] IO Error:87 line:388 align:-99 pos:-99 count:1274304 actual:0
[2011-02-17 03:56:14] IO Error:87 line:388 align:-99 pos:-99 count:850880 actual:0
[2011-02-17 03:57:34] IO Error:87 line:388 align:-99 pos:-99 count:1130432 actual:0
[2011-02-17 03:58:37] IO Error:87 line:388 align:-99 pos:-99 count:1292736 actual:0
[2011-02-17 03:59:55] IO Error:87 line:388 align:-99 pos:-99 count:850880 actual:0

If I knew what triggered it, that would be a step in the right direction for me on trying to resolve the issue.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I'm getting the exact same thing (v2.2 b23703). Same error message, same entries in the log also not limited to a specific tracker, torrent file or file type.

It happens most often when setting the download path to a network drive location. Have had it do it a couple times on local files but it's far more rare.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...