Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Firon

µTorrent Mac 1.5.14 stable

280 posts in this topic

New version up with various RSS fixes/improvements and some crash bugs fixed.

Please try it out!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beta 1.5.2 does not show the right download and upload speeds. In fact it shows 3 diffrent speeds on dock, bottom window and torrent list.

Mac OSX 10.6.7

Utorrent 1.5.2 beta

Share this post


Link to post
Share on other sites

The annoying bug that plagued the (two?) previous versions (the client constantly gave a new "latest mod date" to all torrents) is GONE!

Thx a lot for this!

And overall it seems to be a fine version! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta 1.5.2 does not show the right download and upload speeds. In fact it shows 3 diffrent speeds on dock, bottom window and torrent list.

Mac OSX 10.6.7

Utorrent 1.5.2 beta

Doesn't happen to me (OSX 10.5.8). Everythng's straight as an arrow on my computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Let me report this :

I tried to DL a torrent partially and it seems 25258 doesn't handle this well : I find it impossible to complete it, the DL stops and I get the red exclamation mark. I click on it and restart the DL, the blue arrow appears and after a few seconds the red exclamation mark re-appears, grinding things to a halt.

So far I've restarted this torrent about 20 times and I'm stuck at 97%...

It seems that the problem occurs as the torrent comes near completion say beyond 90-92%. After that it's stop-and-start stop-and-start stop-and-start...

EDIT : there's definitely a problem with the way 25258 handles partial torrents. I just noticed that a completed partial torrent (which displayed a green arrow) suddenly became red. I clicked on the icon and it went back to green but that's annoying...

Share this post


Link to post
Share on other sites

nxj5te.png

Diffrent speeds and high CPU! Download and update speeds are not updating or updating every minut or so!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Diffrent speeds and high CPU!

Same here, high CPU usage is not a new feature though! ;)

I've noticed on build 25258 (osx 10.6.7) the download/upload transfer speeds aren't updating at all, or very infrequently.

Thanks for the new build!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Error: Unknown error: 200

Same here, only in current beta. I thought this problem had been solved?

Share this post


Link to post
Share on other sites

My god.... Is there a sense in realeasing more and more betas without any stable version since 6 months?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Is there a sense in releasing a "stable" version that is so buggy it's useless?

No.

Stop bitching.

I would rather like to have version with less features but stable than feature rich beta...

Anyway, I apriciate the work of utorrent team!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I back to 1.5.1 (25149) Error: Unknown error: 200 is totally unacceptable.

Every moment I have to resume downloading!

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.5.2 keeps saving all my downloads in uTorrents "Application Support" folder, even when the folder "Downloads" has been specified. Tried uninstalling uTorrent + remove all support files. No change.

Bug?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, there are known bugs for me. :) Please, fix it in next beta. ;)

I have a problem in Feeds Menu.

1) When I start download from feeds - it's automatically starts download file without showing me a window with torrent details and menu with path to save it.

I mean this Menu:

oknor.png

2) First picture is good and at second - some problems:

rss1fp.png

So, it shows me that all files are dowloaded and headlights are missing:

rss2m.png

3) Upload and Dowload speed are missing too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1> No one gets that pop-up when downloading from feeds. That is the way feeds are supposed to be. AUTOMATED.

2&3> Those are probably rendering glitches that will likely be fixed up before 1.5 stable.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1> No one gets that pop-up when downloading from feeds. That is the way feeds are supposed to be. AUTOMATED.

At windows version feature with that pop-up menu working well... And for 'automated' I see Smart Feed button.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Error: Unknown error: 200 when changing file priorities from 'Skip' to other. Resuming helps, though rechecks the torrent.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sometimes the list of labels in the Add New Torrent seem to only display a few of the already existing labels, but unfortunately I cannot figure out the exact steps to reproduce.

Otherwise this seems like a fairly solid release. Good job!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm sorry for the double post, but I thought of a few things:

Hash checking seems a good deal slower?

and

In the Add New Torrent dialog (still modal for some reason), perhaps it isn't necessary to show the /Volumes part at the beginning of the file path, I mean, it's always /Volumes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We've also added some hidden preferences for advanced users, which contain almost all the advanced settings from the Windows client. Press Cmd + Opt + , to access them.

this combination key does not work with a French Canadian (CSA) keyboard...

If I switch my keyboard to US, it works fine...

So I think you should definitively change this combination to something else... Cmd + Opt is fine... the problem is with the ,

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi,

I've updated to v. 1.5.2 and all the downloads became very very slow.

could any one instruct me what to do?

thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

So does anyone else have a problem with uTorrent 1.5.2 storing all downloads in Application Support folder?

I also have duplicate folders like these:

"Bittorrent+download+(year)" and "Bittorrent download (year)"

I hope this will be fixed in 1.5 stable

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.