Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Firon

µTorrent 3.3 beta

Recommended Posts

oh, what about RegKey error?
So why doesn't he say so in a plain language, that we can all understand

For a beta version it makes sense to log "debug info" rather than "friendly" error messages.

:P

Share this post


Link to post
Share on other sites
-2013-01-03: Version 3.3 beta (build 28854)

- Fix: Filter torrents immediately after we switch searchbox to "filtering" mode

Still Doesn't work :( It surly can be improved :)

- Filter when switching the "mode" back

- Actually' date=' just execute external search / filter as soon as you *select* a menu item . Clicking the icon is an extra action now, which is not required, unluess you just change the search string . This is how search worked before

- put this "filter" menu item - as the first item, not waaaaay down as the last one ...

9e68a8230541714.jpg

Thanks, Rafi.

We put the line in the changelog, but released the build that did not have that change in yet.

Problem of too many cooks.

Let me know what you think after the next release.

I will look into re-adding the functionality to search as soon as you change the provider

Share this post


Link to post
Share on other sites
I will look into

don't forget to put the fitler it as the first menu item while you are at it...

Share this post


Link to post
Share on other sites
oh' date=' what about RegKey error?[/quote']

No idea, what action was it that created the error log entry?

It was mentioned earlier that the error is due to uTorrent attempting to delete the "Start uTorrent with Windows" registry key when it does not exist.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I will look into

don't forget to put the fitler it as the first menu item while you are at it...

And add a button to clean the field with one click

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Not sure if it is the way it should be, or just a glitch.

Using 28854 on ADSL, I noticed the cache flushes entirely (up to 0 used).

Not sure if it is just a display glitch, but I don't see a point in flushing whole cache to disk if the pieces progress nicely (I even saw uncontiguous block pieces getting flushed).

Other than this it sounds better with the new flush threads.

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites
oh' date=' what about RegKey error?[/quote']

No idea, what action was it that created the error log entry?

After click ok button on preferences dialog.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did the last 2 versions triggered new installation for you? It doesn't even find the default directory I've μTorrent installed and asks to install it in C:/users/blabla.

Is this normal due to some fixes that require new registration or something?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Did the last 2 versions triggered new installation for you? It doesn't even find the default directory I've μTorrent installed and asks to install it in C:/users/blabla.

Is this normal due to some fixes that require new registration or something?

Yes, for me it is the same. When auto-update it trigger the installation and want to install to C:\Users\*****\AppData\Roaming\uTorrent (the last 2 version). Previously there was no installation pop-up and it update silently.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Did the last 2 versions triggered new installation for you? It doesn't even find the default directory I've μTorrent installed and asks to install it in C:/users/blabla.

Is this normal due to some fixes that require new registration or something?

Yes' date=' for me it is the same. When auto-update it trigger the installation and want to install to C:\Users\*****\AppData\Roaming\uTorrent (the last 2 version). Previously there was no installation pop-up and it update silently.[/quote']

Just replace the old exe and be done with it... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just replace the old exe and be done with it... :)

You mean without pressing "check for updates" etc? Just download the latest version manually and overwrite in the folder it currently is?

Because I've disabled auto-checking for updates and I'm doing it manually.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just replace the old exe and be done with it... :)

I know this, but also the automatic function, if it exist, must work. The last (now) 3 versions don't work like the previous versions: this is the question - is this intentionally or not? I'm secure that the wrong install dir is an error, for the trigger of installer I don't know :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just replace the old exe and be done with it... :)

You mean without pressing "check for updates" etc? Just download the latest version manually and overwrite in the folder it currently is?

Because I've disabled auto-checking for updates and I'm doing it manually.

Exactly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Did the last 2 versions triggered new installation for you? It doesn't even find the default directory I've μTorrent installed and asks to install it in C:/users/blabla.

Is this normal due to some fixes that require new registration or something?

The silent update issue has been taken care of already. It will be fixed in the next release.

I'll look into the other issue you mentioned.

Share this post


Link to post
Share on other sites

found misc bug: while utorrent starting (lots of torrents) downloading list is rearrenged weirdly and don`t come back to normal when all torrents are loaded. that creates a mess.

moreover, a way to enforce "finished" flag on torrent, to remove it from "downloading" list, witout deleting it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

every version that came after ut 3.1.2 was buggy (disk overload,can't reseed torrents, upload) if you can fix this problems in this new version.......go cooking yeah

Share this post


Link to post
Share on other sites
Build 28910 still requires pressing CTRL-Shift-R to display country flags in the IP column.

All versions do surely, as it is the "reload configuration" key combination after editing flags.conf? I can't recall any version that didn't

Share this post


Link to post
Share on other sites
Build 28910 still requires pressing CTRL-Shift-R to display country flags in the IP column.

+1

The flags don't show automatically and CTRL-Shift-R is the manual/temporary workaround.

This is exclusive to the 3.3 build only!

peer.resolve_country=false

flags.conf

flags.bmp

Share this post


Link to post
Share on other sites
Build 28910 still requires pressing CTRL-Shift-R to display country flags in the IP column.

+1

The flags don't show automatically and CTRL-Shift-R is the manual/temporary workaround.

This is exclusive to the 3.3 build only!

peer.resolve_country=false

flags.conf

flags.bmp

+1 = 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

I need to rollback to a previous version.. I'm afraid of 3.2.x cuz my settings are for 3.3. Where can I get 3.3 on a previous build than current?

Edit: rolled back to 28830 and the bug I mentioned above is gone

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.