Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdamK

µTorrent 3.4 RC

Recommended Posts

>No more problems. Back to smooth running. big_smile Thank you

Just try disable it again, see if it still loads the CPU...

If I select a map and the press [-] nothing happens

A bug... already on my list .. This whole feature seems incomplete.

Share this post


Link to post
Share on other sites
>No more problems. Back to smooth running. big_smile Thank you

Just try disable it again, see if it still loads the CPU...

Didn't get any "not responding" issues, but it certainly wasn't smooth.

Definitely the setting affecting the sluggishness. Best practice to leave it switched on. :D

I had a brainwave about the "not responding": When I originally checked the transp_disposition it was set to *21 but the bandwidth manager was also on.

I set it to default then toggled the bandwidth manager to see how it affected the value.

I tried to replicate the situation of having the manager on, yet the transp_disposition set to *21 but am unable.

Sooo this must have occurred at some point in the past and got carried over? And somehow created a conflict of interest?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3.4.1 beta has been out for a bit now (30499) why hasn't anyone put out notes yet?

Maybe because it's just 3.4 in disguise/renamed?...

Share this post


Link to post
Share on other sites
www.utorrent.com/downloads/win

You guys should link the release notes link to actual release notes rather than just to the forum

3.4.1 beta has been out for a bit now (30499) why hasn't anyone put out notes yet?

Here is what the uTorrent team would like to do in the near future:

Add the ability to make some problem reports and viewing the changelog into the client itself.

We don't have the system we need to do this yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've upgraded today to RC4 from 3.3.2 and noticed that each time after adding a new torrent a view is reset to root element in tree (i.e. "Torrents (x)") instead of persisting in selected category/label. A tad annoying

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello)

I am using this RC version, but today I have found one problem.

When I add torrent must appear window to change download location, but now it fast appears and in moment it disappears.

I try to enable and disable this window in settings but this dont help me.

Can you help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

They are masters in changing icons and Gui. but they could not even implement the update feature successfully.Everyday you have to see the utorrent downloads page for new version of uTorrent.Totally sucks. :mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites
µTorrent Release Candidate 5 (3.4.1 build 30534) is now available for download...(1.77 MB)

You forgot to mention - there is also a changelog... :P

Though, it is still marked at "Beta" ... So, at least they are honest about it... (or more likely - a "bug"... ;) )

Edit:

But RC5 30543, with improved high-speed performance is still available from the link over here, tho:

http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=126630

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've updated to uTorrent 3.4 RC Build 30553 and I have the utorrent-34-30553.chm in the %AppData%/utorrent/ directory. I changed it to utorrent-340-30553.chm then utorrent-341-30553.chm and I keep getting:

[2014-02-05 20:21:33] Help file not found in settings directory, attempting to download

[2014-02-05 20:21:33] Could not download help file. Error: HTTP Error 400

[2014-02-05 20:21:52] Help file not found in settings directory, attempting to download

[2014-02-05 20:21:52] Could not download help file. Error: HTTP Error 400

Then when I go to Help -> Check for Updates

I get a pop up window telling me:

Unable to contact update server.

Can anyone assist me with these two minor issues? Please see below if it helps:

280mexl.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Try rename to utorrent-340.chm . They have changed the naming convention w/o telling anyone...

Thank you rafi, it didn't work. I tried utorrent-340.chm utorrent-341.chm utorrent-34.chm . See my log file:

[2014-02-06 09:32:37] NOTE: Settings file found in directory of executable; using that.

[2014-02-06 09:32:37] total physical memory 2146746368 max disk cache 134217728

[2014-02-06 09:32:37] computer id: 0C4ACBA045BD154D2BA811C46E9B0C62BCE8A053

[2014-02-06 09:32:37] NOTE: Settings file found in directory of executable; using that.

[2014-02-06 09:32:37] Bound listening socket 920 to IP 0.0.0.0:47141

[2014-02-06 09:32:37] Bound listening socket 924 to IP [::]:47141

[2014-02-06 09:32:37] Bound listening socket 928 to IP 127.0.0.1:10000

[2014-02-06 09:32:37] Using IP address 192.168.1.150

[2014-02-06 09:32:37] Bound listening socket 984 to IP 0.0.0.0:8080

[2014-02-06 09:32:37] Bound listening socket 988 to IP [::]:8080

[2014-02-06 09:32:38] File not found during integrity check: C:\Users\vze2mp9g\AppData\Roaming\uTorrent\webcache.dat

[2014-02-06 09:32:38] File not found during integrity check: C:\Users\vze2mp9g\AppData\Roaming\uTorrent\webcache.dat.new

[2014-02-06 09:32:38] File not found during integrity check: C:\Users\vze2mp9g\AppData\Roaming\uTorrent\webcache.dat.old

[2014-02-06 09:32:38] valid plus key, but not activated. Attempting activation...

[2014-02-06 09:32:38] IPv6 is installed

[2014-02-06 09:32:38] Got Teredo Address: 2001:0:5ef5:79fb:425:29de:b857:2602

[2014-02-06 09:32:38] Activation error: Proxy connect error: The operation completed successfully.

[2014-02-06 09:33:40] Help file not found in settings directory, attempting to download

[2014-02-06 09:33:40] Could not download help file. Error: HTTP Error 400

[2014-02-06 09:34:00] Help file not found in settings directory, attempting to download

[2014-02-06 09:34:00] Could not download help file. Error: HTTP Error 400

Can anyone tell me about the webcache.data file that is suppose to be in the %AppData%\utorrent\ settings directory?

Thank You.

Share this post


Link to post
Share on other sites

utorrent-340-30553.chm structure works fine here.

While utorrent is fully closed delete all .chm and utorrent-help.zip files.

Start utorrent and click on help in the toolbar then click on utorrent help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
utorrent-340-30553.chm structure works fine here.

While utorrent is fully closed delete all .chm and utorrent-help.zip files.

Start utorrent and click on help in the toolbar then click on utorrent help.

Thank You Beasly for getting back to me. I was almost loosing it. I used the exact name you told me that it works you, utorrent-340-30553.chm, but it didn't work for me. :( See below screen shot

11hqfk9.jpg

Thank you all who responded. Maybe a bug? I just installed Windows 7 Ult SP1 [32-bit] with MS Office 2013, Mozilla Firefox 28.0 beta 1, Directory Opus Pro 11.0.6.5144 x86. No other software installed yet.

Thank You. :cool:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Check your exact build # and See tip #1 in my sig/guide...

Thank you for replying. Everything looks okay. This is what I tried. I have an older PC Pentium 3 @1.0 Ghz 500Mb Ram, Windows 7 Ult SP1 32-bit connected to the same home network wireless. I installed uTorrent 3.3.2 build 30544 (which I install on my PC), stayed with the default settings, and I pressed the F1 Key, it had no problem downloading and displaying utorrent-332-30544.chm with no errors. My dilemma is how does this happen on the same network?

I did some research on HTTP 400 ERROR and this is what I came up with:

Cause

The 400 Bad Request error is an HTTP status code that means that the request you sent to the website server (e.g. a request to load a web page) was somehow malformed therefore the server was unable to understand or process the request.

Resolution

Resolution

1. Check for errors in the URL. The most common reason for a 400 Bad Request error is because the URL was typed wrong or the link that was clicked on points to a URL with some kind of mistake in it.

2. Though it's rare, the 400 Bad Request error could be an issue with the web site's server that you are trying to access. You may want to attempt to contact the webmaster or another site contact and inform them of the error message. The webmaster of most Internet sites can be reached via email at webmaster@website.com, replacing website.com with the actual website name.

I only get this error when I attempt to use the F1 key to download the utorrenthelp.zip zip.

I am at a total loss, can anyone assist me in rectifying this, so I can get back up and running again? I would appreciate any and all assistance with my issue on my main PC.

Thank You.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just started using 3.4 RC (30553) to see if it had fixed some of the issues i was having with 3.3.2 (30303).

I was having issues with frequent crashes in the previous version when using resume_dir, but haven't been able to recreate the issue with the new RC :)

However there are still the notes I have below.

Bugs:

- Log says ' torrent is not valid bencoding' for RSS feed with auto download, without specifying which torrent is the issue.

- When using resume_dir, removing a torrent from the UI, doesn't remove the resume data. (uTorrent reloads previously removed torrents when launched)

Feature Requests:

- Option to download metadata from Magnet link, without starting the download of the torrent (particularly for those added through RSS feeds, but not started)

- Merge 'Set Download Location' and 'Set Download Name' into one browse file dialog. (similar to how it used to work in 3.1.3 and earlier). -- I don't have an issue with having 3 options, ie. set download location, set download name, set download location & name.

- Have RSS downloader wait for everything to be loaded from resume file/directory before starting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.