Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cmeisel

µTorrent 3.3 Stable

Recommended Posts

Does the "Check for updates" functionality work in 3.3 stable branch ?

It seems that uTorrent does not identify that there have been bug fix releases ie. from 3.3.29462 to 3.3.29544, but this has been going for some versions now, and i always have to come to the website to see whether there has been a bug fix release.

My settings are:

silent_auto_updates = false

btapps.auto_update_btapps = false

btapps.auto_update_btinstalls = false

Check fro updates automatically = true

Update to beta versions = false

Share this post


Link to post
Share on other sites

DreadWingKnight, thanks for the quick reply, i know that the target is to move to automatic silent updates from the next minor release, i just wanted to know if this feature was working or not, if not i would suggest to remove/disable the command from the Help menu (should be quite easy) as it is quite misleading.

That's all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

the CHECKED 0% thing is now fixed!!!!!!!!!

but the "but still missing a fix on Pirate Bays magnetlinks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:"

IS STILL ON AND TRUE

PLEASE FIX THE MAGNET PIRATE BAY THING.

ITS MY LIFE

thank you!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Magnetlink solved by the new build 29544, thank you"

whats that?????

isnt there an official update???

i received an update last nite about the CHECKED 0% problem.

should be a new one for this magnet link from pirate bay that still doesnt work.

thank u

Share this post


Link to post
Share on other sites
tried reverting back to build 29420 but problem still exits?

Are you asking or saying?...

Screenshot with the files tab?

Share this post


Link to post
Share on other sites
tried reverting back to build 29420 but problem still exits?

Are you asking or saying?...

Screenshot with the files tab?

I was saying it is still present. I tested on magnet links that i have downloaded before that properly skipped files. Now when i re download that magnet link again, uncheck those files. They still end up in my completed folder. It wasnt doing that until after build 29544.

I uninstalled with remove settings, and manually removed from registry as well. Upon re-installing build 29462 the problem was still there and build 29462 did not do that for me before. Only after build 29544. Is there a file i am missing to remove? Checked all AppAdata, program files etc. and made sure utorrent was deleted from all areas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

29544 broke a new record ; process utorrent.exe grown up to 1 738 960K in memory before crashing ; dl rate was only 960KB/Sec at that time, but a dozen of torrents downloading together on a local caviar green.

Perfect disk could be a beginning of an explanation, but, it does not interact with the N.A.S, so, what was so wrong with it ? Kaspersky pure has to be investigate too...

EDIT : no error message telling that crash dump failed to be sent ; was it successful ?!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have reversed back to 3.2.3 (28705). All files are being skipped properly once again. I think i will just stay with this version as it is most stable and I have 0 issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I just installed the new version and lost all of my downloads. WTF utorrent? Not happy.

Probably you were using "c:\program files\utorrent\" to hold your settings, and now they are in "%appdata%\utorrent" ; so you got totally new settings.dat and resume.dat . A manual copy of resume.dat from old location to new location should fix the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The "Checked 0.0%" problem is still alive in the new build 29544...

It just happened for the third time today. Only way to solve it is to close uTorrent and restart it. Sometimes I have to restart uTorrent twice to fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think that's just a display/refresh problem. Unselecting and selecting the torrent should update the display. But I agree -> It's annoying.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.