Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cmeisel

µTorrent 3.3 Stable

Recommended Posts

Version 3.3 stable (build 29082) use only one upload slot per torrent. How fix it?

Try remove the global upload limit see if that helps. Unfortunately...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Try remove the global upload limit see if that helps. Unfortunately...

I tried clean install and upgrade 3.2.3, global upload limit on and off, uTP on and off, bt.tcp_rate_control on and off, number of upload slots per torrent - 10, 100, 1000, bt.snd_max_sockbuf - 525600, 8409600, 33638400.

Only one solution works - downgrade to 3.2.3 :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Try remove the global upload limit see if that helps. Unfortunately...

I tried clean install and upgrade 3.2.3' date=' global upload limit on and off, uTP on and off, bt.tcp_rate_control on and off, number of upload slots per torrent - 10, 100, 1000, bt.snd_max_sockbuf - 525600, 8409600, 33638400.

Only one solution works - downgrade to 3.2.3 :([/quote']

Well, it works OK for me (w/o an upload limit :( ). Try with my settings (@ my sig... adjust it to your connection speed). Any screenshot?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Version 3.3 stable (build 29082) use only one upload slot per torrent. How fix it?
Explain what you mean and how you determined that is the case.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's not necessarily only one upload slot being used, that simply indicates that only one peer has connected to your client.

You cannot MAKE peers connect and upload, also if they don't connect they do not necessarily exist, it's simply the trackers reporting peers that have been 'seen'

Share this post


Link to post
Share on other sites

very strange in log : [2013-02-10 17:22:06] M_________________ - Dvdrip . XXX . Divx . French - XAVOUS: HTTP invalid URL: D:\Partage\M____________________- Dvdrip . XXX . Divx . French - XAVOUS/

actual path : \\DISKSTATION\Download\M_____________________- Dvdrip . XXX . Divx . French - XAVOUS

nothing to do wiyh "D" unit... and "force check" stuck on this file ; another file stuck also on this target !

Share this post


Link to post
Share on other sites

We don't really needs to know which porn movies you watch by the way.

D:\P----------------------------------------------French - XAVOUS/

IS an invalid HTTP: URL

\\DISKSTATION\Download is a URN (Uniform Resource Name) and is only valid as a Local Area Network address.

Share this post


Link to post
Share on other sites

How do i need to fix this:

1YWvna6.png

After updating to this build i can't download or seed +- anything.

Edit: Found it. It occurs when torrent directory has . in the back (ex. film./) FIX IT!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Edit: Found it. It occurs when torrent directory has . in the back (ex. film./) FIX IT!

How did you manage this? Windows Explorer does not allow "." at the end of a new folder name... A foreign network drive?

And you might want to learn how to use the word - "please" ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is the "computer id" I found in the logger tab?

[2013-02-11 16:51:16]  computer id: 13EC171A458F01310526949E***************

Share this post


Link to post
Share on other sites
How did you manage this? Windows Explorer does not allow "." at the end of a new folder name... A foreign network drive?

It can happen if the torrent was created with a client running on Linux or Mac OS where a . is allowed as a start or end character.

Share this post


Link to post
Share on other sites
What is the "computer id" I found in the logger tab?
[2013-02-11 16:51:16]  computer id: 13EC171A458F01310526949E***************

Exactly what it says, the ID of a client as reported to trackers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry for the inconvenience, but writing routine from cache to disk has to be rewritten : a whole file of 300MB can stay prisoner into the cache, pieces in light green in piece tab, info tab reporting zero piece received ; it occurs with [F] Download mode, when scheduler puts microtorrent in pause ; when scheduler returns to normal, flushing to disk does not recover ! file stuck on indefinitely ! buffer overrun crashes microtorrent... :(:(:(

By the way, this bug also leads to no seeding ; only trick : disabling scheduler till bug fixed !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

How is uT 3.3 stable? When I installed it, I kept getting searching for ???? (I think it was peers), but then I switched back 3.2.3 build 28705, everything went back to normal and I was able to get all my downloads. Has there been any setting changes in 3.3 Stable?

Thank You.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some what new to torrenting. Atleast to troubleshooting what the heck is going on with 3.3 and earlier versions. I am recieving download and upload speeds mirrored to each other. They go up and down same speed and same time. This a preference setting issue or am i just out of luck on trying to download like everyone else. No issues about 4 days ago, thought my isp was blocking from downloading, when i talked to them no changes were ever made to there service from now to 4 days ago.

I am currently in Afghanistan and just trying to catch up on some shows. been working fine since Dec 12 when i first started. Another thing is under peers myself is on there. This mean that i am seeding the little stuff i am able to get. My connect is usually around 32kB/s now its 0.5kB/s always under 1.0kB/s. I am seeing connections to peers and seeds but not any good download speeds. I am limited to download and upload speeds due to ISP. if you can help that would be great. Maybe a preference setting or advance setting that you guys that are more experts may have. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why Minimize µTorrent to tray feature still does not work in Windows 8?? :mad: When the feature is turned on and I choose to minimize, the program minimized, but the icon is m i s s i n g . . .

This is annoying, really annoying, maybe all of you have noticed it but I wanted to rage. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doesn't happen on Win7 with 3.3.1. Make sure your uT taskbar-icon is customized as "show icon and notifications"

Share this post


Link to post
Share on other sites

The program doesn't seem to remember it's been already installed. Whenever I open it (from start menu or taskbar) the setup is launched instead.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.