Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cmeisel

3.4.x stable

Recommended Posts

Works fine over here (same win 10 build). Have you tried with Defender+AV  disabled? Also run-as-admin might bypass some permissions' related issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, rafi said:

Works fine over here (same win 10 build). Have you tried with Defender+AV  disabled? Also run-as-admin might bypass some permissions' related issues.

I put utorrent.exe to defender exception list. still nothing. also if it needs some permissions, I suspect, it might ask for them... which it does not. meanwhile 2 years old build, which wasn't even made for win10, works perfectly. why do I need to upgrade exactly?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 16.8.2016 at 1:25 PM, ex58 said:

µTorrent Stable(3.4.8 build 42501) is out....

check updates shows only 42449, which does not work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably 1->10% staggering of upgraders... You know where to download it manually from, right?...

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 16.8.2016 at 1:25 PM, ex58 said:

µTorrent Stable(3.4.8 build 42501) is out....

Thanks for fixing the the previous endless Non-responsive bug.

However few more tiny bugs... (program itself seems to work though) :-)

Ah yes, the installer bug wasnt tiny... basically installer failed. However when I tried to run the utorrent that was already installed (3.4.2, 2 years old), on launch instead ran update thingie and it worked.

 

utorrent_42501_installer_fail.png

utorrent_42501_first_run_fail.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Duh after todays windows update and computer restart the version 3.4.8 (42501) started behaving exactly the same way as the previous "stable" build :(

Horribly lagging, every click in the utorrent window taking like 10-20 seconds to respond, everything is messed up for several minutes at the start. What is wrong with the program?

utorrent_42501_run_fail.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ and I wonder, why not blame M$ or yourself for that matter. You did change *there* OS, didn't you ? Strange how you expect uT devs to test with unreleased OS...

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 25.8.2016 at 8:46 PM, rafi said:

^ and I wonder, why not blame M$ or yourself for that matter. You did change *there* OS, didn't you ? Strange how you expect uT devs to test with unreleased OS...

Where did you read "unreleased"? Where did you read that I changed anything? I did just say, last released windows 10 (OS build 14393.82) with last patches via windows update (which windows kind of installs itself), which caused the windows to autorestart (duh, thanks MS)... and after that the last stable build of utorrent is crap again.

 

also this might be MS bullshit this time:

http://mspoweruser.com/microsoft-confirms-freezing-issues-upgrading-windows-10-anniversary-update/

as my uTorrent data is on another disk than OS. Dunno yet. Have to test stuff... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why are we back to build number increments rather than version number changes without any change logs...
I thought we were past this shit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe a new dev team is in play... The forum existence highly depends on that, so that we can repeat digging into the same old issues again, and again, and again.. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whoever needs to get into setup when he upgrades - just deserves it...  Just replace your exe and you are done...

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, rafi said:

Whoever needs to get into setup when he upgrades - just deserves it...  Just replace your exe and you are done...

How do I do that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You download the exe from here, exit uT and replace the old one....

In fact, one would expect the uT "update system" to do this exact thing for you...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yo admin, tidy up that outdated OP! It's like 10 minutes work.
Also fix your change log links I should have to click multiple times to find what I'm after.

Does anyone actually look after the website or the forums any more?

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Giacommo said:

Latest build, still totlly unusable.

For you, yes.

It works flawlessly here. It must be something to do with your particular system set up...

Share this post


Link to post
Share on other sites