Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MrMaxP

High CPU when doing nothing

Recommended Posts

Hi all,

 

I've just moved (back) to Ubuntu after a couple of years running a Windows server. I've installed utserver on Ubuntu Server and not got around to set it up fully yet, so it's just running with nothing to do. It seems to be working, i.e. I can access the web console and it looks happy. However, I'm getting extended periods of extremely high CPU usage. It's running on a 4 core i7 and happily maxes out 1 core at 100% for what seems like hours at a time.

 

I run it as a from upstart in the usual way just providing the -settingspath and -logfile as an option. There is nothing in the logfile in the way or errors.

 

Has anyone else had this or know how to solve it?

 

Many thanks,

Max

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have this problem as well!  "not only doing nothing" enough to download a file or two one of my CPU goes 100%
if I do pause/resume normalized. Download for the first time a file do this 100% CPU usage.

Im using:


µTorrent Server
Product Version 3.3 | Source Revision 30470
Build Date 2014-01-14 09:10:15 -0800 | UI Revision 30470
Peer ID UT330B | User-agent uTorrent/330B(30470)(server)

Crunchbang 11 Waldorf / Jessie.

 

Thank you,

Regards!

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems that moving header or column, hide add feature with mouse results to do CPU 100%

y390Ouj.png

 

however I am not too sure because 100% CPU go for nothing without a reason.

Share this post


Link to post
Share on other sites