Sign in to follow this  
Followers 0
condor299

Update disabled not respected

13 posts in this topic

Hello,

I have turned off auto-update in uTorrent since it opens a webpage everytime the program get an update. It is really annoying that it does that. On top of that; unchecking install updates by itself is not respected. uTorrent installs updates anyway, and then presents the "You updated to this and this version"-webpage. Fix this or I will change torrent client.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, condor299 said:

Fix this or I will change torrent client.

It was fixed, almost 1 month ago, in a recent beta...

Quote

μTorrent 3.5.0 Beta (build 44010)

August 9, 2017

  • Fix a bug causing the "You've just been upgraded" page to open too frequently.

 

Edited by mike20021969

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, condor299 said:

Get all new versions, and the auto. update box unchecked.

Aren't the update option boxes "greyed" out? How did you un-check it?

As for "all new versions" - there's only been 1 beta since 3.5.0.44010, and that's 3.5.0.44050.

Edited by mike20021969

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, condor299 said:

Does this help:

Curious as to what version you actually have installed... (Help>About).

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, condor299 said:

3.5 (build 43804) 32 bit.

That's not the latest version.

3.5.0.44010 beta is where the fix is at. It's possible it's also included in 3.5.0.44050 beta.

Edited by mike20021969

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah, there we go. Thank you for the information. I will keep this version and let it auto update until it reach the stable version that is 44010 or above. Also is there an 64-version coming out soon?

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, condor299 said:

Ah, there we go.

I did tell you about the beta fix 9 days ago on September 7th.

I wont ask why it took so long to install and try it...

Edited by mike20021969

Share this post


Link to post
Share on other sites

Because it is a beta. Also didn't check my version since there was no immedient need for it since I got the latest update just as I posted and a day after that or so. Thought that the beta was behind what I had/got.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0