Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Firon

µTorrent 3.0 "Falcon" (32-bit) alpha 25207

Recommended Posts

I have "Maximum number of Active Torrents = 4" and "Maximum number of Active Downloads = 3". I have 15 torrents on the list. The first 3 torrents would be downloading while the balance 12 would be "Queued". Now every one of the torrents are in "Downloading" status although 3 are active while the balance 12 are still inactive.

Share this post


Link to post
Share on other sites

GrantGifford, if you can't do this because you've chosen Chinese accidentally and you don't know how to get to the language preferences, do the following:

Ctrl+P opens Configuration window

You need to go to the top category on the left in this window (it is for General preferances)

and then select language from the combobox on the top of the right part of the window.

If this is not the matter and when you choose the other language the Chinese is still on even after reloading uTorrent, then you might try deleting the "utorrent.lng" file in the utorrent user folder (%APPDATA%\uTorrent)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am unable to update uTorrent to the lastest build (25150). Basically, it keeps looping as it tries to launch the lastest verision. I have yet to be able to open uTorrent since upgrading. I have tried everything from restarting my computer to uninstalling uTorrent and trying a fresh install. Luckily, I had an older build setup file which works.

Anyone, else having trouble updating?

Edit: I've already tried all of the normal 'crashing troubleshoot tips'

Edit2: I was able to upgrade by installing, deleting previous preferences, and fresh install

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pretty much what ^ said.

Been using the Alpha releases for the past year? First time this has actually happened to me.

Since it updated -> Crashes on Start -> Restart -> Crash -> Rinse & Repeat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

New version up with a few crash fixes, but there will be some GUI bugs, a lot of them apps related.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Any way to get rid of the "Drop here to publish" thing?

In Advanced Options

show_dropzone *false

bye

Share this post


Link to post
Share on other sites

20_utorrent_crash_on_deleting_huge_torrent.png

Got this when trying to delet a torrent with some 4k+ files in it. Just reporting. System has 8GB RAM by the way, but I'd assume uTorrent should never use 4GB of RAM anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites
http://www.imgupload.org/images/20_utorrent_crash_on_deleting_huge_torrent.png

Got this when trying to delet a torrent with some 4k+ files in it. Just reporting. System has 8GB RAM by the way, but I'd assume uTorrent should never use 4GB of RAM anyway.

This is not necessarily running out of memory, but any number of errors that can lead to this state. Try out the new build to see if it still happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Files tab I can't disable Has header column:

hasheader.th.jpg

EDIT: I can't rename torrent if # column is enabled

Still present in build 25167.

bye

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm getting high (>1% constant) CPU usage with 25171.

I have everything is stopped by scheduler, even DHT.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi.

there is something wrong with upnp in 3.0 builds. It's removing all TCP ports that already mapped (DC++, skype etc...) at start.

the log shows:

[2011-04-08 00:25:30] UPnP(XP): Removed TCP port 0

Share this post


Link to post
Share on other sites
In Files tab I can't disable Has header column:

hasheader.th.jpg

EDIT: I can't rename torrent if # column is enabled

Still present in build 25167.

bye

Still present in 25171. Have to disable "#' to rename and then re-enable.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problems whatsoever with stability-managed to use mobile web connection with Samsung Galaxy S as well-streamed a TV episode smoothly. One small problem- on RSS Downloader, can't rename any favorites or name new additions-all new additions are called "New Filter".. I can work around that by naming the filter in "filter settings" in the right window, but still rather strange. Am I doing something wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

New build up! We made some major internal changes to apps, so there might be problems. Please let us know.

Did you try renaming the filter by pressing F2, Kintamayama?

Share this post


Link to post
Share on other sites

There's also a new server backend for the Remote feature as of today... if anyone has trouble connecting from their android phone or the browser, please let me know!

Share this post


Link to post
Share on other sites
New build up! We made some major internal changes to apps, so there might be problems. Please let us know.

Did you try renaming the filter by pressing F2, Kintamayama?

No, I did not, but now I did and it works-thanks!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.