Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdamK

µTorrent 3.4 RC

Recommended Posts

This also applies to v3.2.3

My uTorrent settings

bt.no_connect_to_services = true

bt.no_connect_to_services_list = 25,80,110,443,6666,6667,6668,6669,587

McAfee Access Protection Log is filed with entries like...

21/12/2012 9:49:16 μμ Blocked by port blocking rule C:\Program Files (x86)\uTorrent\uTorrent.exe Anti-virus Standard Protection:Prevent IRC communication x.x.x.x:6666

Why would McAfee Antivirus complain about such connections since these should be blocked from uTorrent, or does the McAfee filter kick in before uTorrent manages to block these connections ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Why would McAfee Antivirus complain about such connections since these should be blocked from uTorrent, or does the McAfee filter kick in before uTorrent manages to block these connections ?

It means uTorrent is trying to connect/respond to someone using those ports :( Best confirm it with WireShark.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Or it's an incoming connection and McAfee is blocking it before it gets to µTorrent which would then block it. Your log does not specify the nature of that connection.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, why can I not move the tabs around for each title? I can select or de-select what I want to show, but I cannot change the order of the tabs. VERY annoying, since their order has been changed from previous versions.

CLEARLY a simple fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems to be working fine (though I DID have to check XP Compat to stop it crashing!!!)

However, this stupid "replication" bug HAS to be fixed ASAP!

Otherwise, aside from some *minor* issues (and the fact that a lot of private trackers still ban it), it seems to be ok - and speeds are good with it, both up & down.

Share this post


Link to post
Share on other sites
However, this stupid "replication" bug HAS to be fixed ASAP!
It will be, 3.4 is an Alpha version which means it will have bugs.
Also, why does it prompt me to add an RSS entry with EVERY torrent added?
See above.

What are the exact conditions to reproduce the RSS problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
when I force re-check it checks the files but adds them to my download folder even when I have 0% downloaded

Well, I can't say it did that for me - it appeared to check files just fine (I had to re-add a few as the torrents were not in the same place as previously).

Oh! Speaking of that! It would be a NICE feature to be able to SPECIFY the location of a torrent file, when it gives the error that it cannot be found - right now, all you can do is remove it and re-add it. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well this is interesting, after running 3.4 for a few days (since my first post), everything seems to have ground to a halt - even when I have multiple seeders. Additionally, it no longer "gracefully" shuts down".

Rather a PITA. Sad. Looks like it's back to 2.2.1 until this stuff gets fixed. "LOOKS" like you might be on the right track though. <fingers crossed>

=========================

Well, I switch back to 2.2.1 and (after everything finishes re-checking <sigh>), all the connections are fine and I'm getting full speed on everything.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Looks like it's back to 2.2.1 until this stuff gets fixed

You might want to try 3.3, that seems to behave correctly for me...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Looks like it's back to 2.2.1 until this stuff gets fixed

You might want to try 3.3' date=' that seems to behave correctly for me...[/quote']

Ok, I haven't tried 3.3, but may give it a go. Will let you know :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please fix:

RegKey: Could not delete value 2: uTorrent

That happens when the user unchecks (disables) "Preferences" > "General" > "Windows Integration" > "Start uTorrent when Windows Starts".

It's because you assume the key is there when it's not.

A simple regquery (http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc742028(v=ws.10).aspx) would tell you it does not exist.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has the uTorrentRemote access been disabled/broken in 3.4 alpha?

Ever since updating to it I am unable to use uTorrentRemote to access my uTorrent. In uTorrent Preferences all it says is Connecting ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Build 28869 crashes for me too. Says "Unable to generate crash dump". After updating it even won't start, but after reinstalling it started, but now crashes after near 5 minutes of work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.