Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Firon

µTorrent 3.3 beta

Recommended Posts

After I updated to alpha I noticed uTP got disabled. Had to manually enable it.

I'm sure it was on before updating.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Then maybe you should read the whole line: http://img16.imageshack.us/img16/7792/asasasu.png

You are absolutely right. I made an assumption I shouldn't have.

I retract that statement. I just fired up utorrent using my cloned backup drive' date=' did the upgrade and made absolutely sure I had nothing checked. It still installed the toolbar on all my browsers.

And another interesting thing... When I shut down my browsers, uninstall the utorrent toolbar and fire up the browsers again, the toolbar is still there. So you can't stop it from installing, and it can't be uninstalled. Only disabled from within the browser.

[img']http://pat.ssih.com/images/utorrent.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
and it can't be uninstalled.

If this is the case, and you had it installed, how can you say it was installed again? Maybe just a leftover install? (not that I support it not being able to be uninstalled...)

Share this post


Link to post
Share on other sites
3.3 alpha 27150 has a same problem.

Did you send your torrent and settings to the devs?

Same thing happens with default/clean settings?

No.

All torrent, default(clean) settings has a same problem.

I tested utorrent 3.x on three systems. (Sandybridge i5-Win7x64Ult, Arrandale i3-Win7x64HomeP, Conroe Pentium-Win7x86Ult)

I also test with real system, virtualbox WinXP, sandboxie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
After I updated to alpha I noticed uTP got disabled. Had to manually enable it.

I'm sure it was on before updating.

I also had the same... Can someone tell me why?

Share this post


Link to post
Share on other sites

+1

Seems it still has to iron up some basic issues to be usable... Waiting for next release :)

Edit:

Plus - a short explanation on the new Labels/directories feature and it's design/correlation to RSS and the destination folders specified there and labels there would be nice!

Share this post


Link to post
Share on other sites
After I updated to alpha I noticed uTP got disabled. Had to manually enable it.

I'm sure it was on before updating.

This was an inadvertent change. Fixed in the newest build.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forced Seeding tasks becomes Finished right after the upgrade to 27179, and on each startup of µT. Actually this happens at previous build (27150) too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

getting - error: handle is invalid

starting and/or re-checking doesn't help

torrents added as magnet url

build 27179

Share this post


Link to post
Share on other sites

3.3 is not for general usage. Upgrading to it will not fix any issues you have with magnet links.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, If I installed 3.3 version, and 3.1.3 and Magent Link no work's, What can I do ??

When I install I mark Magnet Links, and ... NOTHING no works, I'm reading a lot of threads, and I can't find fix for my problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
getting - error: handle is invalid

Same here. This was on the previous build as well, and makes it not usable.

and 3.1.3 and Magent Link no work

What "isn't working" exactly ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I push in a Magnet Link, utorrent doesn't make anything. and I must right button, and copy link .... and is not a solution for my problem, cause before I can use Magent Links.

Thx for answer

Share this post


Link to post
Share on other sites

to the developer

is there any way of improving the buffering issues in Utorrent 3.3 ? its like the chunks are having a hard time in building the stream. the swarm speed is rather old with good enough seeders. my download speed is not a issue. :)

please try to look into this, there is also a issue in the player HD, status Window, in XP when i click full-screen, i see the VLC activeX without a name in the task bar, I think this might be a mistake in setting the window to hidden in the task bar. and please add always on top while playing. i think that is pretty nice to have on the Hd player window so it stays on top of all other windows.

thanks for reading

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.